Традиционно след раздаването на наградите „Оскар“ списание „Венити Феър“ организира парти, на което присъстват много звезди – както спечелили, така и такива, които не са успели да грабнат престижната статуетка, а и такива, които не са били поканени на официалната церемония на Филмовата академия на САЩ. Какъв по-добър повод да покажеш бляскав тоалет и да демонстрираш любовта си публично?

Снимка: GettyImages/Guliver Photos


Актрисата Ребъл Уилсън и нейната годеница Рамона Агрума категорично приковаха погледите на червения килим на партито, като се целунаха. Двете дами съвсем скоро се сгодиха и не пропуснаха да покажат колко са щастливи заедно. Уилсън и Агрума бяха облечени в допълващи се тоалети, като актрисата бе наблегнала на пайетите и блясъка, докато годеницата й заложи на ретро визия с дантела.

Снимка: GettyImages/Guliver Photos


43-годишната звезда от „Мошенички от класа“ коренно промени живота си през последните години, започвайки с промяна на визията си, като драстично отслабна. В средата на миналата година стана ясно, че Уилсън се среща с жени. Тогава тя заяви “Мислех си, че търся принц като от филмите на Дисни, но може би през цялото време съм търсила принцеса като от филмите на Дисни“, написа тя.


Рамона Агрума е първата жена, с която Ребъл излиза, като двете обявиха официално връзката си през юни 2022 г. Рамона е на 37 г. и е дизайнер на дрехи и бижута.

Снимка: GettyImages/Guliver Photos


Съвсем изненадващо през ноември месец Уилсън обяви в Инстаграм, че е станала майка на момиченце, което е износено от сурогатна майка. "Горда съм да съобщя, че първото ми дете, Ройс Лилиан, се появи на бял свят миналата седмица, благодарение на сурогатна майка. Не мога да опиша колко я обичам, това е чудо!".


Само преди по-малко от месец, на 19 февруари, Ребъл и Агрума обявиха, че са сгодени.