Пускали ли сте се по надуваема пързалка с течаща вода? А релаксирали ли сте цял ден върху плаващ остров? За още щастие в отпускарските летни дни понякога ви трябва само малко... въздух. 

Надуваемите топки, дюшеци, пояси, лодки и платформи могат да превърнат деня в истинско забавление. Някои от тях са малки, леки и тънки и могат да се поберат дори в дамска чанта. Други са огромни и тежки и е нужна сериозна работа преди да се използват. 

  • Макар и с 8 години закъснение защитена зона „Камчия“ е факт
  • Открихме къде се крие „тайната“ за пенсиите в България
  • Лятната ваканция на звездите
  • Забравете за Фейсбук и Инстаграм, докато сте на почивка. Ето защо
  • Пет нови защитени територии в България – сред тях са „Бабу́” и „Река Белица”
  • Животът им е във вашите ръце – как да предпазите домашните си любимци от летните жеги
  • Яхта под наем в България – какви са цените?
  • Суха, изтощена и заплетена - как да възстановим косата си след ваканция?
  • ТОП 10 на най-търсените места за каравани този сезон
  • Фото пътеводител за крепостите и античните градове в България

Ето кои са най-странните надуваеми джаджи за басейн и море. 

Всичко с брокат

Тази година голяма част от надуваемите джаджи за басейн и море са прозрачни или в много бледи цветове, а вътре са пълни с брокат или малки фигурки. Едва ли сте пропуснете гледката на малки момиченца на плажа с розови пояси, пълни със сърчица или златни блещучки. Николета Лозанова също полегна на брокатена раковина. Друг надуваем предмет, с който се снима в басейна, бяха ангелски крила

Надуваем остров за плаване

Изключително подходящо, ако сте голямо семейство или пътувате с много приятели. Включва 4 места за сядане и 2 шезлонга. Надуваемият остров е изработен от издръжлив материал и е подходящ за използване в басейни или в море. 

Разбира се, не е джаджа, която да надувате и спадате всеки ден. Затова, ако сте от късметлиите със собствен басейн или почивате на къмпинг край морето или язовир, може да го оставите във водата, разбира се, добре укрепен. 

Плаващ остров със салове 

Много е лесно да пренесете партито във водата с този просторен надуваем остров за 8 души. Снабден е с частичен сенник за защита от слънцето, и разполага с два дивана за 3 души. Има два свързващи се сала, охладител и шест специални поставки за чаши. Все пак коктейлите са неделима част от лятната почивка, нали?

 

Държачи за чаши, плаващи фламинги, дюшеци като отхапан сладолед, пояси понички - разгледайте всички странни джаджи в галерията.