Индия Роуз Хемсуърт е само на 10 години, но е любимият супергерой на Крис Хемсуърт – актьорът, който изпълнява ролята на сексапилния бог Тор. Той сподели снимки на момиченцето в Инстаграм.

„Това са две снимки на мен и дъщеря ми“, написа той. „Едната е от първото ѝ посещение на снимачната площадка преди 11 години. Другата е от снимките на „Тор: Любов и гръмотевици“. Тя е любимият ми супергерой.“

Индия е дъщеря на Крис и съпругата му Елза Патаки. Двамата сключиха брак през 2010 г. и Индия се роди две години по-късно. Кръстена е така заради любовта на майка ѝ към азиатската страна.

Филмът „Тор: Богът на гръмотевиците“, създаден по комиксите на Марвел, излезе през 2011 г. и превърна Крис Хемсуърт в световноизвестна звезда. По време на снимките Индия няма навършена и една годинка.

Тази година излезе поредният филм за скандинавското божество и за пореден път оглави бокс офис класациите. „Тор: Любов и гръмотевици“ спечели повече от 300 млн. долара за първите дни след премиерата си и стана третият най-успешен филм след началото на пандемията.

Освен на Индия, Крис е баща на още две момчета.

Преди време той сподели снимка на 8-годишните Тристан и Саша, облечени като персонажа му във филмите на Марвел.