Водещата на предаването „Търси се" Меги Димчева отпразнува 10 години от брака си с Ивайло Фичев и не скри емоциите си от щастливия семеен живот и благодари за прекрасното момченце, което имат двамата.

„10 години от нашето семейно щастие! Имам всичко! Обичам те, Ivailo Fichev! Благодаря за Любовта и привилегията да съм с теб! Благодаря на Господ за всеки ден заедно и с нашето прекрасно момченце! Любовта продължава…“

Чаровната тв водеща сподели мили кадри от сватбата си, както и от моментите на „семейно щастие“.

Меги и Ивайло са заедно от 13 години и имат един син Константин, който е на 7 години. Пред LadyZone водещата е споделяла, че съпругът й е човек, на който може винаги да разчита:

„Да „чукна на дърво” отношенията ни вървят много добре. Двамата с него сме спокойни като хора, макар аз вътрешно да преживявам доста емоции, което е лошо за мен, но пък добре за другите. Той е много уравновесен като психика и емоции и не може нещо дребно да го провокира. Вече 13 години сме заедно и може би само веднъж съм го виждала ядосан. Знам, че винаги до мен има човек, който ще ми подаде здрава ръка!“

На десетата годишнина двойката празнува т.нар. калаена или още розова сватба. Пожелаваме им да посрещнат в любов и разбирателство и златната си сватба!

Вижте какво споделят за любовта Яна Титова и Алек Алексиев във видеото: