102 години – точно толкова навърши майката на актьора и звезда от бойните изкуства Чък Норис в началото на май. Феновете вече нямат никакво съмнение откъде „Тексаският рейнджър“ е наследил гена да изглежда млад, във форма и винаги готов за екшън.

Уилма Норис Найт е родена на 4 май 1921 година. 83-годишният актьор отбеляза, че тя е толкова жизнена, че може да живее още 100 години:

„Уау! Не мога да повярвам. Майка ми Уилма Норис Найт става на 102 години тази седмица. Тя е родена през 1921 г. Още по-забележителното е, че тя е толкова пълна с живот, че може да издържи още 100 години!
С рождения ден на майка ми в началото на седмицата и Деня на майката, който е следващата седмица, съм обзет от благодарност към Бог за влиянието жените в живота ми. Без тях нямаше да съм мъжът, който съм“, сподели актьорът по повода.

Един от най-популярните вицове за Чък Норис гласи:

"Него не го е родила майка му. Чък Норис сам се е родил! При това десет месеца по-рано!"

Оказва се, че 102-годишната Уилма Норис не е имала никак лесен живот - израснала е в бедност по време на Голямата депресия и е преживяла смъртта на двама съпрузи.

През живота си се е сблъскала и с още смърт - на доведения си син и собствения си син Уиланд, който е по-малкият брат на Чък. Той загива във войната във Виетнам. Починали са и двамата й внуци.

Актьорът, най-известен с ролята си в „Уокър, тексаският рейнджър“, благодари на жената, която го е родила, и в Деня на майката.

А също и на другата важна жена в живота му – съпругата му Джена О‘Кели."Честит Ден на майката! На моята прекрасна майка Уилма и на моята прекрасна съпруга Джена...", пише развълнувано актьорът. "Обичам ви и двете повече, отколкото може да се обясни с думи и всеки ден благодаря на Бога за вас."

Карлос Рей Норис, както е рожденото име на Чък, е горд баща на 5 деца. Със сегашната си съпруга имат 2 деца близнаци – Дакота и Даниле, които са на 21 години.

Другите 2 деца са от бившата му жена Даян Холечек – синове Майкъл, който е на 60 г. и Ерик, който е на 57 г.

До момента не се знае коя е майката на 59-годишната му дъщеря Дина.


Родената в Оклахома столетничка е отгледала трима сина като самотна майка. Тя многократно се е борила с рака и е претърпяла около 30 операции през живота си.

Чък Норис многократно е подчертавал, че именно майка му е жената, която му е вдъхнала кураж и го е вдъхновила да осъществи голяма част от мечтите си.

Историята на друг столетник - вижте във видеото.