Видео, в което майка, 4-те й дъщери и 2-те й снахи са облечени в сватбени рокли и отиват на вечеря, стана изключително популярно в социалните мрежи.

„Решихме, че най-скъпите рокли, които притежаваме, заслужават да бъдат носени и да се използват за повече от един ден в живота ни. Мислим да превърнем това в ежегодна традиция“, пише една от дъщерите на Тери Бонин – майка от Тексас, която за няколко дни се превърна в сензация в интернет.

Видеото има милиони гледания, а реакциите и коментарите са изключително позитивни и одобрителни.

Тери Бонин е майка на 11 деца (5 сина и 6 дъщери) на възраст от 9 до 31 години. Разказва пред People, че тя и момичетата ѝ имат ежемесечна традиция да вечерят заедно без съпрузи и малки деца, да ядат и да си говорят до късно през нощтa.

Вдъхновението за вечерята със сватбени тоалети идва, след като една от дъщерите й вижда в Инстаграм снимка на жена, която се шегува с всички неща, които можеш да правиш със сватбена рокля. След като това било споделено с всички момичета, те единодушно решили, че трябва да извадят специалните рокли.

Момичешката група се среща предварително, за да облече тоалетите в бяло. И така Бонин, дъщерите й - Маделин, 28 г., Алексис, 25 г., Аналис, 23 г., Кейт, 18 г. (която не е омъжена, но облича рокля за случая), както и снахите ѝ: Хана Джой, 26 г., и Сидни, 25 г., се отправят на вечеря в ресторант в Хюстън, САЩ.

Поръчват си печени зеленчуци, бургери, пържола и пилешко с песто, след което се отправят за десерт до друг ресторант, където се наслаждават на чийзкейк, капучино и лате.

Сбирката и необичайното облекло на шестте „булки“ естествено не остават незабелязани.

„Хората си мислеха, че току-що сме се омъжили и се забавляваме без нашите младоженци!“, споделя една от „булките“.

"Любимата ми част беше да направим шоу и да се забавлявам с моите момичета. Определено си създадохме спомен, който ще остане за цял живот", казва майката на момичетата.

Вижте във видеото идея за красива бална рокля от дизайнерката Невена Николова: