„Преди 7 дни се случи най-голямото щастие за една жена – да бъде майка! Огромна благодарност бих искала да изразя към невероятната акушеро-гинеколожка д-р Мажена Панова и нейния екип, които с грижа и лекота сбъднаха мечтата ни. Благодаря и на своето семейство и приятели, които са спокойни и разбиращи към процесите, през които преминаваме! Обичам ви! Най-доброто тепърва предстои!“ – сподели „златното момиче“ Мадлен Радуканова.

Снимка: Instagram/@mmradukanova

Златната олимпийска медалистка от Токио 2020 г. и Божидар Темелков, който е световен шампион по самбо, станаха родители на 3 януари 2024 г.

Снимка: Instagram/@mmradukanova

Д-р Мажена Панова бе участник във "Фермата" 8. Тя е от Краков, но живее в София, тъй като тук среща любовта на живота си. Със съпруга си създават прекрасно семейство, имат син.

Мажена Луция Риш-Панова е един от най-уважаваните гинеколози в България. В нейните ръце за първи път проплакват децата на популярни българи като Мария Илиева, Димитър Рачков, Криско и Евтим Милошев.

„Пандемията бе труден период и се натоварих. Имах нужда от нещо ново, да изляза от зоната си на комфорт, да се предизвикам. „Фермата“ е голямо преживяване, научих се на много неща. Колегите знаят, че съм шемет ме подкрепиха за влизането в риалитито, а в семейството казаха „Ти си луда, но влизай, преживей си го“ – сподели Мажена пред Петя Дикова в "Тази събота и неделя" през ноември 2022 г.

Снимка: Instagram/@mmradukanova

„Знаех, че условията ще са сурови. Притеснявах се дали ще мога да се впиша сред по-младите участници и мисля, че успях. Е, предпочитам да ми казват Мажена вместо „мамче“, но явно по-младите имаха нужда от майка“ – поясни тогава лекарката.

Снимка: Instagram/@mmradukanova

Тя разказа, че с Мария Илиева са си близки и в лични срещи певицата й говори на малко име, но в кабинета се обръща с „доктор Панова“.

Снимка: Instagram/@mmradukanova

От другите снимки, които Мадлен Радуканова публикува, разбираме, че на изписването е била и гимнастичката Боряна Калейн.

Кои са другите звездни бебета, които чакаме през 2024 г., вижте тук: