Теди, Боби и победителят от "Фермата" 9 Коко посрещнаха заедно 2024 година.

Снимка: Личен архив

„Бяхме на вилата на Бобката в Златица. Тя е на хълма, откъдето се вижда града и има много хубава панорама“ – сподели за LadyZone Теди.

Снимка: Личен архив

„Ходихме до Копривщица, както и до коледното селце в Чавдар“ – добави учителката по английски, която изпрати снимки специално за сайта ни.

Снимка: Личен архив

За новогодишната нощ тя е правила кашкавал, както става ясно и от видеото по-горе.

Снимка: Личен архив

Плановете са били да се съберат почти всички от отбор „Канатица“ във "Фермата" 9, но по една или друга причина останалите са били възпрепятствани.

Снимка: Личен архив

Както вече писахме, Иван Масларов влезе в болница малко преди Нова година за спешна операция на ухото.

Нанси Карабойчева пък е в Италия при съпруга си, който играе във волейболния отбор на Ортона.

Снимка: Колаж: LadyZone.bg

„Бяхме вкъщи с децата, семейно. Играхме на игри с тях, а след полунощ гледахме анимация всички заедно, докато малките заспаха“ – разказа ни Нанси.

За Сергей коледните празници минаха под знака на родената в началото на ноември негова дъщеричка Калина.

„Неделя сутрин. Ние с Калина, която много приличала на баща си. Друго не ни трябва. Дните ни са светли, нощите също (и малко сълзливи)“ – написа орнитологът Сергей.

Много хубаво обзорно видео за 2023-а публикува балерината Мартина. В него тя показва важни моменти от всеки от 12-те месеца на изминалата година.

„Благодаря 2023 година! Благодаря за всички възможности и сбъднати мечти. Благодаря за всички незабравими моменти и щастливи мигове. Благодаря и за трудностите, които ми дадоха ценни уроци и ме направиха по-силна... 2023 е една от най-хубавите ми години и същевременно с това една от най-тежките и трудни за преживяване“ – сподели балерината от Софийска опера.

Друга част от фермерите се събраха в дома на Емилия в Червен бряг.

„Благодарна съм на 2023 година и че домът ми е и техен дом, днес и винаги!“ – написа финалистката от сезон 9.

Снимка: Личен архив

„С Ния, Петър, Валерия и техни приятели се събрахме у нас. Прекарахме няколко дни в Червен бряг. Много приятно и уютно си изкарахме. В полунощ отидохме на площада, където ни разпознаха и ни поканиха на сцената да изиграем едно хоро“ – сподели за LadyZone Емилия, която се занимава със земеделие, но в момента използва зимната пауза, за да прави мартеници. Освен това тя днес има и рожден ден!

Снимка: Личен архив

Снимка: Личен архив