Всяка майка има за разказване своя история за приучаване на децата към гърне. На някои им е било лесно, а други наистина са се затруднили в тази важна задача. По-голямата дъщеря на Кристен Бел – Линкълн, която в момента е на 7, е успяла бързо да свикне с ходенето до тоалетна, докато с по-малката нещата стоят по коренно различен начин.

„Когато беше на 21 месеца, ние предложихме на по-голямата ми дъщеря да използва тоалетната и тя никога след това не използва памперс. Тогава си лежахме на леглото с мъжа ми и си говорихме за това и аз му казах „Защо всички правят такъв проблем с приучаването към гърне? Толкова е лесно. Просто казваш на детето да използва тоалетната.“

Това каза 39-годишната Кристен Бел в нов епизод от своето шоу, в който си говори с още две известни майки – Мая Рудолф и Кейси Уилсън.

Увереността на звездата от „Палави мамчета“ като майка се изпарява, след като започва да говори за по-малката си дъщеря Делта, която в момента е на 5 години.

„В момента по-малката ми дъщеря е на 5 и все още използва памперси“, признава актрисата и продължава „Защото всяко дете е различно.“

Снимка: Getty Images

Кристен Бел започва да се среща с Дакс Шепърд през 2007 година. През 2013-а се женят на тайна церемония. През същата година се ражда дъщеря им Линкълн, а година по-късно и по-малката Делта.

По-рано Бел призна, че не е й е никак лесно по време на изолацията с две деца. Особено предизвикателство за нея представлява писането на домашни.