Децата вероятно са най-големите потърпевши от ситуацията с пандемията от коронавирус. Затова и те имат най-голямо желание някой най-после да изобрети ваксина срещу COVID-19. По всичко личи, че някои 5-годишни деца вече имат завидни познания по лабораторни изследвания и тестове – визираме по-малката дъщеря на актрисата Кристен Бел, която твърди, че е открила ваксина срещу коронавирус.

"Е, приятели, тя го направи. Не ме разбирайте погрешно, тя трябва да направи още изследвания, за да се увери в ефикасността й, но моята 5-годишна дъщеря току-що влезе в спалнята със спринцовка пълна с оцветена течност и ми каза „Току-що направих ваксина срещу коронавирус“.

На всички ни се иска да е истина, защото звучи повече от чудесно, но за истинския лек за коронавируса ще трябва да почакаме още малко.

39-годишната Кристен рядко споделя семейни кадри и кадри с децата си, затова и лицето на 5-годишната Делта Бел Шепърд е покрито с емотикон. По-голямата дъщеря на Бел е с година по-голяма и се казва Линкълн Бел Шепърд. Двете дъщери на Кристен са от актьора, писател и продуцент Дакс Шепърд, за когото тя се омъжи през 2013 година.

Снимка: Getty Images