Когато зимата се усеща като пролет, можем само да й се насладим. Февруари дава чудесни възможности да прекараме повече време на открито, заради приятните температури. Как се възползват от това 3 известни майки - Яна Титова, Поли Гергушева и Радина Кърджилова. 

Яна Титова и дъщеря й Ая имат традиция, която са нарекли “Ме and you time”. Двете си отделят време само за тях и за нещата, които малката иска да прави. 

"Понякога се разхождаме и скачаме в локви или си купуваме нова игра. Ако е хубаво времето, я играем на някоя пейка в парка. Често ходим на кино (когато са отворени киносалоните!) и я водя да пием мляко с какао.
В тези дни всичко върви чудесно! Аз имам право да казвам “да” на всяко нейно желание. Тя, от своя страна, иска много! Но разумно! Иска да не се разсейвам, да не си гледам телефона, когато съм с нея. Иска цялото ми внимание!" - споделя режисьорката в Инстаграма си. 

За да участва в снимките на филма “Доза Щастие”, Яна й обещава да й боядиса косата в лилаво. След като малката актриса се справя блестящо, майка й спазва обещанието си. 

"Ти си най-добрата майка на света! Винаги намираш време за мен, въпреки че никога нямаш" - казва на майка си Ая.

Актрисата решава да се включи в Инстаграм предизвикателство и във всеки един ден на февруари да публикува по една усмихната снимка. Защо го прави ли? Причината е простичка: "За да си напомняме, че каквото и да се случва, повод за усмивка можем да намерим винаги!" 

Повод за усмивки Поли Гергушева пък намира в едно прекрасно бяло мече... 

Хубавото време стана повод репортерката на bTV да се разходи с малкия Борис в "Борисовата градина" в София. 

Той видимо изглежда доволен както от слънцето, така и от прегръдките на майка си. 

А пукхавият бял ромпър с мечешки уши го прави още по-сладък, отколкото е. 

"Когато разбрах, че съм бременна и очаквам зимно бебе, много се зарадвах, защото самата аз съм такова и страшно обичам зимата. Но от друга страна си помислих, че няма да имаме много възможности за зимни разходки с новороденото заради ниските температури. Oказах се голяма късметлийка с топла зима и много скоро след раждането на Борис, започнахме да излизаме в парка наблизо. Сега всеки ден сме навън по няколко часа, а той щом помирише количката, заспива на мига. Така имам възможност да почета хубава книга на някоя пейка или пък да вървя пеша няколко километра, слушайки музика" - каза Поли специално за Ladyzone.bg.

Припомняме, че в края на 2020 в семейството очакваше дъщеря, но се сдоби със син.

"Беше страхотна година! Да! Не съжалявам, че го казвам! Годината, в която разбрах най-чаканата новина. Годината, в която видях най-очакваното личице. Годината, в която прегърнах най-желаните ръце" - написа по-рано Поли Гергушева в Инстаграма си. 

Да я прегърнат още едни малки ръчички очаква и актрисата Радина Кърджилова. 

Междувременно се наслаждава на слънцето заедно със сина си, както и на безгрижното люлеене на детската площадка. 

Бременната актриса признава в Инстаграма си, че често бленува за следобеден сън. Но какво иска през това време малкият Христо? 

"Мамо, може ли...?”
-да четем книжка
-шоколад
-филмче
-да рисуваме
-да редим пъзел"

Радина Кърджилова планува второто й раждане да бъде в болница в Пловдив. 

В интервю за Coolt бащата - актьорът Деян Донков, сподели, че избраното име за бебето най-вероятно ще е Йоан.