Синът на Радина Кърджилова и Деян Донков се изявява като добър художник. Момченцето нарисува повече от 100 миньона, които майка му с гордост сподели в Инстраграм профила си. Рисунката заслужено е събрала вече на 1000 харесвания.

"Хрисчо" както го нарича с любов майка му, се раздели с дългата си коса миналата година. Заради нея често го бъркаха с момиче и последователи на актьорското семейство пишеха добри пожелания за детето, но в женски род. 

Талантливият Христо скоро ще става батко. 

Радина Кърджилова планува второто й раждане да бъде в болница в Пловдив при д-р Даниел Ставрев. Според нея в медицинското заведение има "приятелска среда, от която се нуждае всяко семейство, докато очаква рожбата си, съчетано с медицинска компетентност на една от най-добрите специалисти в страната". 

В грижа за кожата си по време на бременността, Радина споделя, че използва масло против стрии с авокадо, карите, бадем и др. 

Очаква се бебето да се роди в края на март.

"Най-вероятно Йоан ще се казва", сподели в интервю за Coolt бащата - актьорът Деян Донков. 

Това ще е трети син за актьора. Най-големият му син - Деян Донков-младши, е е от връзката му с Анастасия Ингилизова. 

Докато се наслаждава на бременността си, Радина Кърджилова превърна хобито си да прави бижута в свое сериозно занимание. Вече има изработени доста модели. За направата им използва различни полускъпоценни камъни - турмалин, рубин, шпинел, апатит, лазурит и др. 

Радина и Деян планираха да сключат брак през 2020 година, но пандемията от COVID-19 провали плановете им. Засега са отложили сватбата за 2021 г.