Ние, от LadyZone.bg, с радост бързаме да ви съобщим една прекрасна новина, която ще дари с вяра и надежда много български семейства, копнеещи да се сдобият със своя рожба.

Нашите приятели от информационен портал Инвитро България заедно с десет ин витро клиники от цялата страна организират Национална кампания под надслов "Любовта е действие 2014" в подкрепа на семейства с репродуктивни проблеми. Според последни проучвания такива имат между 140 хил. и 250 хил. семейства у нас. Тревожни са и данните, които сочат, че се топим с по 7 души всеки ден.

Именно съпричастността на медиците към двойките с репродуктивни проблеми в България подтикна едни от най-големите ин витро центрове да се включат в инициативата и да финансират двойки с ин витро процедури, инсеминации, диагностика на стерилитета, проследяване на бременността и дори пред имплантационна диагностика. С тази инициатива те доказват загрижеността си към своите пациенти.

"Любовта е действие" се провежда за втора поредна година. Миналата година участие в кампанията взеха 8 ин витро центъра и Инвитро България. С тази инициатива бяха дарени 7 ин витро процедури, 4 авто и 2 донорски инсеминации. Тази година в кампанията участват 10 ин витро клиники и ще бъдат дарени 18 процедури.

Ето и участващите в кампанията ин витро центрове >>