През уикенда актьорът Ивайло Захариев се ожени за любимата си Станислава Славчева, която е компютърен специалист. Тържеството бе в лятно кино „Кабана“, в парка пред НДК.

Кумове на новото семейство станаха актьорът Ники Станоев и неговата приятелка Наталия Живкова.

Снимка: Instagram.com/stany_spears/

„Станислава е човек, с когото мога да споделям много повече, да творим и да измисляме различни неща. В тези две години приятелството ни се изгради. Запознахме се покрай благотворителен календар, на който тя бе един от инициаторите. Може би артистичността ни сближи, имаме по-интересно мислене“ – сподели Ивайло Захариев пред bTV през октомври миналата година.

Актьорът, който след седмица ще навърши 37, има от първия си брак две момчета на 7 и 8 години. Станислава пък има дъщеричка на 5.

Снимка: Instagram.com/stany_spears/

„В началото на 2020-а със Станислава решихме да обявим, че имаме връзка. Бяхме доста предпазливи. Човек няма как да е подготвен за такъв разговор с децата си, но се оказа, че момчетата приеха леко новината… С бившата ми съпруга запазихме добри отношения чрез здрав разум. Родители сме и носим отговорност към децата си. Не сме се карали, не сме правили сцени“ – призна Ивайло в същото интервю.

Актьорът предложи брак на новата си любов през септември миналата година. Това се случи след представлението „Поручик Бенц”, състояло се на импровизираната сцена в стария обор на дядо Петко от село Пчеларово.

„В края на представлението, под предлог, че искат да благодарят на Стаси за съвместната работата по постановката, Йоана Буковска я покани на сцената. Ивайло извади пръстена, който беше оставен на сцената заедно с букет цветя, коленичи и попита своята любима "Ще се омъжиш ли за мен?“ – написа тогава във Фейсбук Диана Стефанова, която е била сред публиката на емоционалния спектакъл.