Актьорът Ивайло Захариев предложи брак на своята приятелка Станислава Славчева веднага след представлението „Поручик Бенц”, състояло се на импровизираната сцена в стария обор на дядо Петко от село Пчеларово.

„В края на представлението, под предлог, че искат да благодарят на Стаси за съвместната работата по постановката, Йоана Буковска я покани на сцената. Ивайло извади пръстена, който беше оставен на сцената заедно с букет цветя, коленичи и попита своята любима "Ще се омъжиш ли за мен?" По усмихнатите лица от снимката личи какъв е бил отговорът. Пожелавам на тези млади хора да са дълги години заедно, да създадат едно прекрасно, голяма семейство и винаги да си останат толкова усмихнати, щастливи и влюбени един друг! Мястото, което Ивайло избра, за да предложи брак на Стаси, предполага това – оборът, превърнат в културен център и преживял повече от 100 години е едно добро начало за съвместен живот, който ще устои на бурите и превратностите на съдбата!“ – пише във Фейсбук Диана Стефанова, която е била сред публиката на емоционалния спектакъл.

35-годишният Ивайло Захариев има две деца от първия си брак, а Станислава Славчева има дъщеря от предишна своя връзка.

„Нова страница в приказката ни със Стани“ – написа късно снощи актьорът във Фейсбук под снимка, на която виждаме годежния пръстен.