Днес един от големите български футболисти Наско Сираков празнува рожден ден и навършва 61 години, а неотлъчно до него е половинката му в живота – едно от „златните момичета“ на българската художествена гимнастика – Илиана Раева. Тя не пропусна да му каже още веднъж колко го обича и че „нищо друго няма значение“.

"ЧРД, Любов моя!
Да си ми жив и здрав!
Бог да те пази!
Обичам те и нищо друго няма значение!"

А вчера Илиана Раева имаше още един повод за радост. Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика беше отличена с приза „Бг Модна икона“ за 2023 година в категория спорт. Раева получава приза за най-успешна и стилна българка за втори път, след като бе удостоена с него и през 2017-а.


Раева благодари за вниманието и честта да е сред наградените и каза, че за нея е въпрос на отговорност да представлява най-женствения и красив спорт в света, художествената гимнастика. Сподели и че се гордее с успехите и красотата на българските гимнастички.
Илиана Раева благодари още на стилистката Марина Петкова, която е успяла да я потопи във вълшебния свят на модата.

А в социалните мрежи тя написа:

„Красивата дреха трябва да е последният необходим детайл в огърлицата на човешките красиви ценности и качества - красота в ума, душата, сърцето, тялото…
Нека сме съвкупност от красоти.“

На 24 април пък рожден ден празнува нейната дъщеря Виолета. Да имаш безброй вълшебни мигове, много любов в прекрасното си семейство и незабравими мигове с двете си безценни съкровища!“, пожела на дъщеря си Раева.

Само преди месец легендата на българската художествена гимнастика отбеляза юбилей:

Вижте какво сподели Илиана Раева по време на участието си при Николаос Цитиридис: