Илайджа Ууд и половинката му Мете-Мари Конгсвед тайно са станали родители на дъщеричка. Това разкри самият актьор в интервю за WSJ. Magazine. Щастливото събитие се е случило преди 14 месеца – в началото на 2022 година.

„Имаме 3-годишен син и 14-месечна дъщеря, която става много рано“, изненадващо обявява 42-годишната звезда от „Властелинът на пръстените“, добавяйки „Обичам да ставам рано и така да започва денят ми“.


През 2019 г. Ууд и 31-годишният филмов продуцент Конгсвед станаха родители за първи път, като събитието отново не беше публично оповестено на момента. През февруари 2020 г. Илайджа разкрива, че двамата с половинката му са разбрали, че ще стават родители в новогодишната нощ на 2018 г.

Илайджа Ууд с актрисата Ана Тейлър-Джой и половинката си (вдясно) Мете-Мари Конгсвед
Снимка: Getty Images„От тогава не съм пушил. В тази нощ разбрахме, че сме бременни. На Нова година“, заявява тогава актьорът по време на участие във вечерно шоу.

Ууд и Конгсвед не обичат да са под светлините на прожекторите и през годините не са споделяли много от личния си живот с феновете. Актьорът разкрива, че има собствен акаунт в Инстаграм, но няма планове да си направи публичен такъв.

„Искам да споделям снимки, които не е задължително да бъдат видени от света. Един публичен акаунт наистина би променил това, което споделям. Не е като да споделям нещо, което не искам да види някой, но наистина съм дискретен човек“, добавя актьорът, най-известен с ролята си на Фродо Бегинс във „Властелинът на пръстените“.

Снимка: Getty Images

 А ето и какво се случва на червения килим по време на премиера на филм: