Джесика Бийл разкри тайната на стабилния си брак с Джъстин Тимбърлейк на премиерата на криминалния сериал Candy, в който тя участва.

Събитието бе посветено на пускането на поредицата в стрийминг платформата Hulu. На него Джесика Бийл се появи, придружена от Джъстин Тимбърлейк, за когото се омъжи преди десет години, като репортер на ET попита актрисата как успява да поддържа брака си.

Снимка: Getty Images

„Това е наистина добър въпрос. Мисля, че тук трябва да отдам дължимото на Джъстин. Има едно нещо, което той винаги ми казва: „Въпреки че сме женени, трябва да продължим да излизаме“ - и той е прав за това. Трябва да умеем да намираме време един за друг, другият да бъде приоритет. И правете заедно това, което ви харесва”, подчерта Джесика.

Снимка: Getty Images

Тя не скри, че възприема всяко излизане със съпруга си като среща - включително и появата на премиерата на Candy: „Винаги е хубаво да празнуваш постиженията, с които се гордееш. А когато до вас е любимият човек, с когото можете да изпиете чаша вино, това са много специални моменти”.

Снимка: Getty Images

Актрисата призна, че в семейството й невинаги всичко е розово, но в трудни моменти двамата се опитват да търсят общ език, пише още БГНЕС.

Снимка: Getty Images

Чувството за хумор помага на нея и Джъстин по много начини. В минало интервю пред ET Джесика Бийл сподели как тя и съпругът й се смеели заедно на къдравата й перука в Candy, след като тя бе сравнена с прическата, която Тимбърлейк носеше по време на периода си в момчешката група "Ен Синк".

Снимка: Getty Images

„Сериозно, той наистина имаше прекрасни къдрици. А майка му все още има къса къдрава коса, много готина хипстърска прическа. Смешно е, в тази перука приличам и на двамата едновременно”, сподели актрисата.

Снимка: Getty Images

Докато охотно разговаряше с репортери за съпруга си, Джесика все пак избягва темата, от която много фенове на двойката се интересуват най-много – слуховете, че Джъстин е изневерил на съпругата си с актрисата Алиша Уейнрайт. След като в мрежата се появиха доказателства за тясно общуване между двамата, Тимбърлейк публично се извини на Бийл за "неадекватно поведение", като същевременно отрече факта на изневяра.

Снимка: Getty Images

Us Weekly писа, че двойката дори е потърсила помощта на квалифициран семеен психолог, за да възстанови доверието във връзката. Според запознати Джъстин е направил всичко възможно да си върне Джесика.