В интернет се появи писмо, което Анджелина Джоли е написала до бившия си съпруг Брад Пит през 2021 г., като за него сега съобщава Entertainment Tonight.

В писмото става дума за общата им френска винарна Château Miraval. По-специално, Джоли обясни на Пит защо е решила да продаде дела си, което по-късно стана причина за съдебния спор между бившите съпрузи.

„Реших да го напиша в писмена форма, за да избегна прекалената емоционалност. Това е мястото, където доведохме Нокс и Вивиен у дома, след като се родиха, мястото, където се оженихме през на плочата в памет на майка ми. Място, което носи обещания, място, където си мислех, че ще остарея. Дори сега е невъзможно да напиша това, без да плача. Ще пазя спомените си за случилото се тук. Но това е и мястото, което бележи началото на края на нашето семейство... И на бизнеса, който е съсредоточен около алкохола”.

Тя заяви, че не иска повече да се занимава с производство на алкохол, което разруши семейството й: „Видях небрежно поведение, пари се харчеха без мое съгласие, решения се взимаха без обсъждане с мен. Бих искал да разделим бизнеса или вместо това да създадем нещо по-полезно за нашите деца”.

В момента бившите съпрузи се съдят поради факта, че Джоли е продала своя дял в Château Miraval без съгласието на Брад Пит. В същото време, според актьора, те са имали споразумение да не правят това.

Освен това самата Анджелина преди това е съдила бившия си съпруг, обвинявайки го в домашно насилие над нея и децата им.

Снимка: Getty Images

Анджелина Джоли и Брад Пит се разведоха през 2016 г., две години след сватбата им. Те имат шест деца: осиновени Пакс, Мадокс и Захара и биологични Шайло, Вивиен и Нокс. Според Брад Пит той няма възможност да вижда децата си много често, което го разстройва, пише още БГНЕС.

Вижте повече за Анджелина Джоли в следващото видео: