Продължава от Част 1, Част 2 и Част 3

22 МАЙ - СРЯДА - децата, родени в този ден са подвластни на Близнаци и на Меркурий, който е управител на знака. Чудесно съчетание, защото ще ги направи добри оратори, актьори, жулналисти. Числото 22 носи сериозно предупреждение към родените под неговото влияние. Характеризира ги като непредпазливи. Понякога заради прекалената си доверчивост. Нерядко заради самовлюбеност, а в някои случаи и поради прекалено развитото си чувство за собствена непогрешимост. Трябва да култивират у себе си предвидливост и прозорливост, да се доверят на собствената си интуиция. Съдбовният им път изисква да постигнат стабилност и хармония в живота и отношенията. Денят не е добър избор за раждане със секцио.

23 МАЙ - ЧЕТВЪРТЪК - децата, родени в този ден, са подвластни на Близнаци и на Юпитер, ново противопоставяне и зареждане с агресия и желание да се наложат на всяка цена. Подвластни са на вибрациите на кармичната отплата, и то с гаранция за успехи, където и да са, каквото и да правят. За съжаление трудно могат да разчетат навреме и правилно Съдбовните знаци и често съсипват сами живота си. Причините са силно изявено его, отминал провал, за който не търсят вината в себе си, стремежи, далеч над техните възможности. Съдбовният им път изисква да анализират живота и да осъзнават собствените си грешки, ако искат успехът да е с тях.

24 МАЙ - ПЕТЪК - децата, родени в този ден са подвластни на Близнаци и на Венера. Ще са мили, ухажьори и често ще се впускат в нови връзки. Денят им е на кармичната отплата и дарява отлични шансове за финансови успехи и щастие в любовта. Това е числото, носител на материални успехи при хората, които се занимават активно с бизнес. Само с едно негово изискване трябва да се съобразят - да не го превръщат в средство за задоволяване на егоистичните си цели. Съдбовният им път изисква да градят с труда си материална стабилност.

25 МАЙ - СЪБОТА - децата, родени в този ден са подвластни на Меркурий и на Сатурн, като са надарени с цялата мъдрост, натрупана през техните прераждания. В първите години от живота си страдат, защото по правило са неразбрани и трудно могат да намерят своята среда, но с умението си да извличат от всяко страдание или неуспех поука имат шанса да живеят в по-зрелите години от живота си добре. Трябва да се опитат да преодолеят доверчивостта си. Съдбовният им път носи емоции, чивствителност, особено към отправената им критика.

26 МАЙ - НЕДЕЛЯ - децата, родени в този ден са подвластни на Близнаци и на Слънцето. Денят е носител на кармични уроци. Задължително е винаги да помнят, че за да направят живота си смислен и полезен, без да имат допълнителни сътресения, трябва да работят сами. Закон за тях е да се вслушват без колебание в съветите на своя вътрешен глас. Имат невероятна интуиция, която ги води безпогрешно, но понякога чувството им на съжаление надделява и от добро сърце се впускат да работят с други хора и си позволяват да се доверяват прекомерно. Съдбовният им път е причината да са прибързани. Добре е да се научат на търпение. Денят не е добър избор за раждане със секцио.

27 МАЙ - ПОНЕДЕЛНИК - децата, родени в този ден са подвластни на Близнаци и на Луната. Ще са меланхолични през първия ден от седмицата. Денят е носител на кармична отплата за родените под нейно влияние. Дава им шанс да се радват на власт и умение да се справят бързо с проблеми, които съпътстват осъществяването на техните мечти. Попаднат ли под нечие влияние, изпадат в разрез с изискванията на тази отлична вибрация. Следва време на застой и спънки. Добре е да се дистанцират от хора, които искат да ги обсебват. Съдбовният им път изисква да са добри и щедри, но да не правят непоискано добро.

28 МАЙ - ВТОРНИК - децата, родени в този ден са подвластни на Близнаци и на Марс. Отново предупреждение, че са склонни към агресия. Изискването към родените под тази вибрация е да работят сериозно върху себе си, за да усвоят житейските си уроци, налагащи им предварително обмисляне на техните действия, съчетани с доза предпазливост. Не успеят ли да потиснат импулсивността си, оставят ли урока си ненаучен, те сами се обричат на незавидната орис да са вечните неудачници, вместо да осъществят на практика идеите и да покажат на света огромните си заложби. Съдбовният им път изисква да общуват, но и добре да подбират средата си.

29 МАЙ - СРЯДА - децата, родени в този ден, ако са го избрали сами, са подвластни на Близнаци и на Меркурий, който ще им помогне да осъзнаят изискването на наложената им най-тежка кармична разплата. За да имат успехи в настоящето си съществуване, когато са заслужили най-тежката разплата, трябва да направят и невъзможното, за да се превърнат в ловци, вместо да останат жертви - обичайното им състояние и причината, поради която са наказани. Естествено в повечето случаи те не желаят тази промяна. Вижда им се непосилно трудна, въпреки че имат начин да я осъществят с лекотата. Съдбовният им път нарочно е обвързан с трудности, които да се научат да преодоляват сами. Денят не е добър избор за раждане със секцио.

30 МАЙ - ЧЕТВЪРТЪК - децата, родени в този ден са подвластни на Близнаци и на Юпитер, която ги зарежда с импулсивност. Контактността на тези хора има своята мярка, защото вибрацията на деня е носител на духовност, съхранена през преражданията и заличила у тях материалното напълно. Те потъват в мигове на самота и вглъбеност, които им носят необходимото преосмисляне на живота и грешките, които повече не трябва да допускат. Понякога са трудно контактни и плашат околните, но то е само за определен период от време. Съдбобвният им път ги орисва да изживеят по-голямата част от живота си извън България.

31 МАЙ - ПЕТЪК - децата, родени в този ден са подвластни на Близнаци и на Венера, която им позволява да привличат неудържимо хората към себе си. Освен кармичната разплата, която им носи деня, са обречени на самота. Надарени са с огромен интелект до степен, която ги прави безкрайно различни, а оттам и затворени за целия свят. Конфликтите при тях са обикновено в професионален план. Трудно намират мястото си, както и подходяща партия в личния си живот, въпреки че Съдбовният им път изисква до постигнат стабилност и хармония в отношеинята.