.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Децата, родени през май 2013 г. – част 1

Светлана Тилкова - Алена | преди 3 години
Възгледи за живота
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos
Какъв ще е характерът и бъдещето на децата, родени през май

Искате ли да научите повече за вашето дете, което очаквате да се роди през месец май 2013г.? Тогава следете материалите на Светлана Тилкова-Алена, посветени на това какъв ще бъде характерът им и какво бъдеще ги очаква. В четири поредни материала, ще ви информираме за всяка една от датите през май и какво вещае тя на детето, родено на нея. Започваме с първите седем дни от месеца.

1 МАЙ - СРЯДА - децата, родени в този ден ще са подвластни на Телец и на Меркурий, затова от една страна ще са стабилни, а от друга ще притежават умението да говорят добре. Денят им на раждане е носител на амбиция, целеустременост, но и на инат. Съдбовният им път ще е причината да общуват с лекота, но е добре да ги научите да разпознават неподходящите приятелства и партньорства.

2 МАЙ - ЧЕТВЪРТЪК - децата, родени в този ден ще са подвластни на Телец и на Юпитер, което е знак, че ще се наложи да надмогнат своята притеснителност и в същото време да прояват енергията заложена им от Юпитер, която ще им помогне да се адаптират лесно в непозната среда. Денят на раждане е носител на колебливост и неувереност, а съдбовният път на трудности, породени от странични фактори, чрез чието преодоляване ще се научат да се борят за мечтите си.

3 МАЙ- ПЕТЪК - децата, родени в този ден, ще са подвластни на Телеца и на Венера, която е управител на знака. Ще са добронамерени, хора на изкуството, общителни до степен на податливост на влияние в ранните си години. Общителността, заложена в деня им на раждане се обвързна и с техния Съдбовен път, който изисква да изживеят голяма част от живота си извън България. Вибрацията, даряваща им качеството лесно да създават контакти ще им помогне за лесната им приспособимост.

4 МАЙ - СЪБОТА - децата, родени в този ден, ще са подвластни на Телеца и на Сатурн. От една страна денят е носител на кармична отплата и трудности, които Сатурн може да удвоява. От друга страна Съдбовният път изисква родените в деня да се стремят към стабилност в живота и хармония в отношенията. Тук може да помогне влиянието на Телеца, който ще ги зареди с упоритост и ще е причина да приемат трудностите като предизвикателство и шанс за себеизява. Денят не е добър за раждане със секцио.

5 МАЙ - НЕДЕЛЯ - децата, родени в този ден са подвластни на Телеца и на Слънцето, което е причина да блестят в своята светлина и да са винаги различни и правещи впечатление. Ще са променливи, неспокойни, устремени да опознават нови светове. Съдбовният им път изисква да градят професионална кариера и да не правят комвпромиси в своя вреда. Ще са добри изследователи, археолози, пътуващи журналисти. Трудно ще се задължат дълго на едно и също място.

6 МАЙ- ПОНЕДЕЛНИК - децата, родени в този ден са подвластни на Телеца и на Луната. Стабилността, заложена в деня им на раждане може да бъде разклатена от влиянието на Луната защото ще са меланхолични и чувствителни. При тях седмицата ще започва в късния следобед на понеделник, или от вторник, но пък ще са активни и в неделя. Съдбовният им път изисква да градят с труда си материална стабилност и те ще го правя с удоволствие. Би било добре да ги приучите да не се поддават на влияние и да не са прекалено щедри и доверчиви.

7 МАЙ - ВТОРНИК - децата, родени в този ден са подвластни на Телец и на Марс. Заради вибрацията в деня на раждане са устремени към интелектуално развитие и ще постигнат много в професионалната си кариера. Въпреки това е добре заради Съдбовният им път, който ги зарежда с енергия, емоция и прибързаност, да ги приучите на търпение, когато нещо не става в определения от тях срок или според очакванията им, които ще са много завишени.
 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Ще Ви хареса
"Толкова е просто да бъдеш добър. Трябва само да се поставиш на мястото на другия човек, преди да започнеш да го съдиш.“ Марлене Дитрих
Марлене Дитрих
Изневерявате ли на мъжете, защото не ви помагат достатъчно в домакинската работа?