Във вторник актрисата Дария Симеонова, звезда в сериала "Мен не ме мислете", чийто втори сезон започна на 08.09 по bTV, ще разкаже подробности за своята сватба, състояла се на 9 септември т.г.

„Да. Случи се. Нашето Д&А. 09.09.2022. Обградени от роднини и приятели, препълнени с любов, преляли от емоции, влюбени повече от всякога, след 5 години, едно дете и много преодолени трудности, се оженихме.
Благодарна съм за тези дни, за нашия фестивал на любовта, за хората, които са около нас (не знам с какво сме ги заслужили!), за вятъра, за искреността, която ни заобикаля и най-вече съм благодарна за теб – Антон Бъчваров“ – написа актрисата във Фейсбук скоро след щастливото събитие.

Снимки от сватбата можете да видите тук:

Ето и останалите теми в "Преди обед" за вторник, 20 септември.

Да те хакнат, докато сърфираш на вълните на музиката – Рая Пеева ще ни срещне с музиканта Искрен Тончев- Искрата.
Как и защо реклама на хранителна добавка си присвои лицата на Деси Стоянова, Катерина Евро и Нели Хаджийска и по какъв начин потребителите могат да се предпазват от подобни некоректни практики?
В поредицата „На твоето място“ Поли Недкова ще ни срещне с българската Парис Хилтън – космополитната Александра Тюркмен.
Остават ли „Остава“ завинаги деца?
Калоян Николов – бургазлията, който доплава отново до сцената на “Гласът на България” и срази треньорите с изпълнението си на “Frozen” на Мадона.