Тя е част от трупата на театър "София", но на големия екран сте я гледали в сериала "Под прикритие", филмите "11 А" и "Островът". Нелогично за актриса половинката й е мениджър, с работа от 9 до 5. Професионалните различния обаче оказва се не пречат на двамата да се влюбят. Вижте любовната им история в текста и видеото:

Дария: Всъщност се познаваме отдавна, доста по-отдавна, отколкото започна нашата любов. Покрай общ приятел, един от моите много близки приятели, с когото се познавам от 13-годишна. Те учеха заедно в Лондон.

Антон: В Шефилд, бяхме съквартиранти в университета и при някакви прибирания в България излизаме по дискотеки и се появяваше това момиче.

Д.: Едно лято преди 2 години той се появи на морето и прекарахме един много як ден заедно, романтичен, готин, смел.

А.: Бих казал дълбок, имахме много хубави разговори.

Д.: След това този ден се превърна в една бурна луда нощ и така си пламна нещо,
което не пускаше.

А.: Но пък и до ден днешен като разказвам на приятели казвам „свалил съм я с книга“. Тя се появи на плажа, аз съм с една книга и започвам да й разказвам нещо дълбоко за тази книга и си казвам „тя няма да ми обърне внимание“, тя пък започна да ми връща и да отговаря и да има много дълбоки мисли по темата.

Д.: Що лъжеш сега, фрасна ме по главата и аз паднах.

А.: Добре, мога ли да разкажа за най-първата ни среща и амбицията ми? Освен, че съм я свалил с книга, съм я свалил и като съм се разплакал. Това също е добро. Виждам я в една дискотека и този наш общ приятел я представя и казва „ето това е актриса“. Аз не съм актьор, но винаги съм имал афинитет към тази професия и изявите и си казвам „колко пък добра актриса да е, дай аз ще й покажа аз колко добър актьор съм“. Отивам при нея и казвам „ти нали си актриса?“, тя „да“. А на бас, че мога да се разплача преди тебе“. Дария много обича предизвикателствата и каза „аре на бас, че не можеш“. И заставаме в дискотеката, запознали сме се преди 1 минута и започваме да се гледаме кой ще се разплаче пръв.

Д.: Ама такова втренчено и факт е, че той успя преди мен.

Тони, ти как реагираш когато я гледаш на сцената да се целува с друг?

А.: Ами, разсъждавам доколко добре се справя и си казвам „добре, или тя е много добра актриса. или просто този е много готин“. Но сме си говорилиза нейната професия, че няма как да не оставяш в образа частичка от себе си и обратното.

Д.: Пък и знае, че аз си мисля за него.

А.: Винаги така ми казва.

Д.: Това е така.

Д.: Така се е случвало, че предимно хората до мен са били в тази сфера или както Тони имат афинитет към това изкуство. Не съм имала нито един момент, в който да ми направи проблем за нещо, винаги подхожда с разбиране, винаги е бил много толерантен към особеностите на професията ми и това е късмет, и съм супер благодарна.

На 11 февруари Дария и Антон празнуват 2 години, откакто са двойка. А само преди 6 месеца на бял свят се появява малкият Макс.

Д.: Ние миналата година направихме едно пътуване до Нова Зеландия и до островната държава Вануату и там някъде след Нова година аз разбрах, че съм бременна.

А.: Хубавото е, че ти бях прелдожил да се ожениш за мен преди 10 дни, така че се върза много добре.

Д.: Ние заминахме, на четвъртия ден той ми предложи брак, което беше отново неочаквано, аз казах Да, много щастливи луди дни, ние сме на другия край на света, всичко е екстремно, диво, различно. Една седмица по-късно разбираме, че съм бременна.

А.: И става по-екстремно!

Кога ще бъде сватбата?

А.: Този въпрос! Имаше идея за тази година, може би догодина, може бипо-догодина. Но си казваме хайде по един проект на година.

Д.: Да, де, 2018 бебе, 2019 сватба. Аз не виждам кой ни е големият проект за тази година.

А.: Мисля, че все още е бебето под някаква форма.

Какво си пожелавате като двойка занапред да ви се случи?

Д.: Сватба, сватба! Кой го каза това? Не, шегувам се. Появата на Макс да не ни спира да правим всички онези неща, които искаме да извършим, местата, на които искаме да стигнем, да пътуваме. Той да бъде част от нашия живот, а не ние да подчиняваме нашия на него.

А.: Аз си пожелавам много приключения, в които да сме заедно, трима, четирима, петима, засега сме трима. Нямам нещо да ти казвам.