Цвети Лозанова, участничка във "Фермата" 7, се омъжва днес за своя любим Ивайло.

„Много съм щастлива! В момента пътуваме към църквата“ – сподели по телефона екзалтираната булка за LadyZone.bg.

Снимка: facebook.com/tsvetelina.lozanova

 

На днешния 11 ноември църквата почита свети Мина – закрилник на пътниците, странниците и пътешествениците.

Снимка: Личен архив

Цвети и Ивайло се сгодиха на 16 юли по време на самолетен полет от Бургас до Катовице, пилотиран от самия него. Цвети е работила като стюардеса, а Ивайло е командир на Airbus 320, така че годежът високо в небето бе естествено развитие на тяхната връзка.

Снимка: Личен архив

„Иво пусна в салона на самолета песента на Рамацоти Un'Altra Te, след което излезе от кабината и помоли 180-те пътници да снимат с телефоните това, което ще се случи“ – разказа Цвети пред LadyZone през лятото.

Снимка: Личен архив

Предложението за брак и подаряването на пръстена можете да проследите във видеото:

„Такава емоция не съм изпитвала! Беше невероятно, всички ръкопляскаха“ – сподели Цвети. По-късно двамата отпразнуват годежа си в чудесен, панорамен ресторант в Катовице, Полша.

Снимка: Личен архив

„С Иво се познаваме от 2018 г. През април миналата година се разделихме. Чувахме се и запазихме добри отношения, но не се виждахме. Ако сме допускали някакви грешки в отношенията си, моите със сигурност са повече“ – призна Цвети пред LadyZone на 7 януари т.г.

Докато е във „Фермата“, тя разбира, че Иво се интересува от нея по много интересен начин. Получава нужните й дрехи в куфар, който веднага разпознава – неговия. Освен това вътре намира онзи модел четки за зъби, които двамата са си купували преди пътувания.

„Отношенията ни са сериозни, двамата израснахме и вече ни е време да помислим за друг етап във връзката ни. Благодарна съм на Иво, че ми прости грешките. Няма да намеря човек, който да ме обича повече от него“ – сподели ни Цвети през януари.

„На първо място любовта е приятелство. Благодаря, че не ме остави в нито един момент, дори и когато бях ужасяваща за себе си! Благодаря, че ми даваш криле, когато ми трябват и ги режеш, когато летя застрашаващо високо за живота си. Ние пораснахме заедно, падахме много, нямахме нищо и все пак имахме всичко… С теб всеки ден е Коледа, защото всеки ден е магия!“ – написа в Инстаграм 27-годишната дама в първите дни на 2022 г.

В началото на септември Цвети и Иво споделиха пред bTV, че след сватбата планират да пътуват до някоя източна държава – Индонезия, Тайланд, Камбоджа или Виетнам.

А кои са любимите обувки на Цвети - вижте тук.