Да видиш твоето момиче в прекрасна бяла рокля, която е облякла, за да стане твоя законна съпруга, е нещо специално. Точно затова и "първата среща" на младоженеца с булката в деня на сватбата е интимен момент и важна част от церемонията.

Булката Хайди Жерелев знае, че съпругът й е притеснителен, емоциите покрай сватбата му идват в повече и си личи, че е нервен. Тя решава да направи нещо, за да го накара да разпусне. 

"Вал беше кълбо от нерви. Дланите му бяха потни и трепереше", коментира Хайди пред "12 news". Затова момичето от Аризона намира нестандартно решение да успокои нервите на бъдещия си съпруг - с шега. Сеща се за идеята, която е хрумнала на нея и приятелката й Челси - двете обсъждали шегичка с първата среща на младоженеца и булката. Идеята била да изпратят братът на Хайди в старата сватбена рокля на Челси при младоженеца, вместо да отиде самата тя. Целта е да накарат Вал, да се отпусне и успокои.

Хайди се обажда на брат си Ерик, който се съгласява и идва направо от работа. Облича сватбената рокля на приятелката на сестра си и отива да изненада младоженеца за първата снимка с булката. Ерик приема задачата сериозно и дори стига до там, че иска парфюма на сестра си, за да мирише като нея.

Всичко трябва да се случи пред прозореца на Хайди, докато тя се крие зад завесите и наблюдава, опитвайки се да не избухне в смях.  

Е, планът се осъществява, а най-хубавото е, че се отразява добре върху настроението на младоженеца - успокоява се.  

"Той се усмихваше, когато се видяхме за първи път в деня на сватбата. Имахме много интимен и специален момент, защото той не беше толкова нервен", коментира булката.

 Фотографката Никол Клайн споделя, че спокойствието е нещо много важно за една фотосесия.  

"Роклята избледнява, тортата се яде, цветята умират. Тези моменти се запечатват във времето и са спомен за цял живот, казва Клайн, която обича работата си, защото запазва специалните моменти в живота на клиентите й.