„Последни часове на 33 години… Като усещане отдавна съм зациклила някъде около 23 г., само дето сега имам далеч повече отговорности. Само те ми напомнят, че вече нещата не са така фриволни, свободни и леко безотговорни, както беше едно време. Е, и болките в кръста, и коленете, и това, че едно момченце подвиква по мен: “Мамо, мамо…”, и някоя друга бръчка… Едно време “възрастните” все ни повтаряха, че времето лети. Започвам да разбирам какво са имали предвид. Лека нощ 33, добър ден 34“ – написа в неделя вечерта Дария Симеонова.

Снимка: instagram.com/daria_simeonova/

Актрисата, позната на всички зрители на bTV от сериала „Мен не ме мислете“, се омъжи на 9 септември 2022 г. за Антон Бъчваров. По това време техният син Макс тъкмо бе навършил 4 години.

Снимка: instagram.com/daria_simeonova/

Година по-късно, през септември 2023 г., Дария обяви, че чака второ дете.

„И както много приятели ни пожелаха: “Таз година булка, догодина… люлка“ – написа актрисата в Инстаграм, за да съобщи хубавата новина.

Припомняме, че Дария изпълни главната роля във филма на Зорница София „Майка“.

Повече за нея и съпруга й можете да научите от участието им в „Търси се“, когато тя призна „Два месеца се опитвах да го върна. Бях в състояния от „моля те, върни се“ до една седмица да си натискам парцалите и да се примирявам“. Вижте интервюто тук: