В новия епизод на „Ергенът“ Виктор постави на дамите трудната задача сами да се подредят по красота, честност, интелигентност, страст, поддържане на чистота в дома и др. качества.

Снимка: bTV Media Group

Категорията „Да обича децата и да бъде добра майка“ обаче разстрои Венета.

Снимка: bTV Media Group

„В никакъв случай няма да застана на последна позиция. Не ми е приятно да говоря на тази тема, но явно се налага. Дете съм на разведени родители, детството ми е било супер тежко. Майка ми ме остави, когато бях във втори клас. Израснах с баба и дядо и се борих в този живот с една цел – да стана много добър родител. Ще направя всичко възможно детето ми да не е като мен. Готова съм да бъда майка и да не си оставям детето. Да не бъде самотно. На мен това винаги ми е липсвало. Искам детето ми да има хубави празници, рождени дни, Нова година, защото аз нямам такива в моя живот“ – сподели през сълзи 31-годишната дама от Дупница.

Снимка: bTV Media Group

„На баща ми съм простила, на майка ми не. Може би никога няма да й го простя. Имам по-малко братче на 10 годинки, тя има друго семейство и не ми дава да го виждам. Когато той порасне, ще разбере какво се е случило. Всъщност то може и да ме види по телевизията и да разбере“ – добави Венета.

Снимка: bTV Media Group

„Тя днес показа колко е истинска. В сърцето си има толкова обич и доброта. Не се съмнявам, че ще е страхотна майка“ – коментира Люси.

Снимка: bTV Media Group

„Аз също мисля, че тя ще е уникален родител“ – сподели Марта, която вече има дете.