Влизането във форма след раждане не е толкова лесна работа, колкото изглежда. Затова и красивите резултати са толкова сладки, когато бъдат постигнати. Едни казват, че бързото възстановяване е ген, а други, че трябва да се положат огромни усилия, особено ако лятото е вече тук и приканва към плаж, море и бански.

Не знаем дали нашите героини са с добри гени, тренирали са здраво или и двете, но на снимките, които споделиха в социалните мрежи, са в повече от добра форма. Кои са те – заповядайте:

Мария Илиева роди в края на януари 2018 година. Това означава, че малкият Александър скоро ще стане на година и половина. Певицата не е от майките, които често показват сина си в социалните мрежи, затова последният й пост в Инстаграм привлече вниманието ни. 41-годишната изпълнителка показа как майка и син се забавляват заедно на басейн, както и стегнато тяло по бански.

Убедени сме, че тялото на Александра Петканова-Богданска се е възстановило почти мълниеносно след раждането на Габриел в началото на тази година. А снимките го доказват – тя непрекъснато ни прави съпричастни с живота й като майка и модел. Месец след раждането Алекс сподели, че коремът й се е прибрал около седмица след щастливото събитие. Никак не ни учудва, че и останалата част от тялото й изглежда повече от добре.

Една от любимите ни бг звездни мами, които следим с интерес, е „Мис България“ 2006 Славена Вътова. Красивата брюнетка стана майка за втори път в края на 2017 година и само година и половина след това показва тяло и извивки на плажа, за които всяка дама би й завидяла.
Антония Петрова навърши 35 преди месец, а в началото на годината стана майка на Благовест. Последните снимки по бански и не само, които „Мис България“ 2009 сподели в Инстаграм, не ни учудват никак, защото няколко седмици след раждането Антония беше възстановила фигурата си отпреди бременността.

9 месеца минаха от раждането на дъщерята на певицата Преслава Паола. Сред снимките й в социалните мрежи, които тя качва, няма такива по бански, но добрата форма си личи и изпод клина.

 


С влизането в старите дънки след раждането няма проблем и една друга БГ мама – актрисата и певица Мона Гочев, която роди в началото на годината момченце на име Никола.