Любопитната прилика между хората и техните домашни любимци, особено когато са кучета, често се забелязва. Затова не е изненадващо, че има много кучета и котки на знаменитости, които изглеудивително приличат на стопаните си.  

Принцеса Кейт и нейният красив кокер шпаньол – Лудо, който за съжаление почина преди две години. Въпреки това, те изглеждаха в щастлива връзка между собственик и домашен любимец, плюс още една обща черта – дълги вълнообразни кичури.

Снимка: Getty Images

Дженифър Анистън се радва често да показва своя великолепен лабрадор – лорд Честърфийлд. Бялият красавец беше осиновен от звездата през октомври на 2020 г. и се превърна в закачлив спътник на актрисата.

Семейство Бекъм са големи фенове на кокер шпаньолите. Дейвид притежава три кучета от породата – Фиг, Сейдж и Олив – които много подхождат на атлетичната естетика на Бекъм.

Зашеметяващият голдън ретрийвър – Бейли, на Холи Уилоуби редовно се появява на дивана в шоуто This Morning. Аудиторията има възможността да се наслаждава на кученцето, което прилича на истинска звезда. 

. Тя е горда собственичка на цяла ферма, а най-отличителното е интелигентното й куче – Фин.

Снимка: Getty ImagesТейлър Суифт обаче повече харесва котки.
Притежава три - Мередит, Оливия и Бенджамин Бътън. Те често могат да бъдат забелязани в TikTok видеата на звездата.

Снимка: Getty Images

Миксът от хъски и немска овчарка на Емили Ратайковски - Коломбо, се превърна в Инстаграм звезда. То се превърна и в най-добър приятел на сина й Силвестър.

Хейли Бийбър е голямата фенка на едни от най-малките кучета. Тя и нейният съпруг Джъстин Бийбър осиновиха куче на име Пиги Лу. Идеята е новият член на семейството и тяхното йорки – Оскар, да си правят компания и да станат приятели. Оскар е част от домакинството на Бийбър от 2018 г., малко след като двойката сключи брак.

Синът на Дейвид Бекъм Ромео започна да дели своя дом със Симба – малко пухче, което редовно посещава баба и дядо – Дейвид и Виктория.

Кое е любимото куче на репортера на bTV Десислава Ризова - вижте във видеото