Какво по-хубаво от топла супа през зимата. Краят на година притежава множество положителни страни, една от които е кулинарията. Вдъхновени от вкусовете на декември месец, ви представяме следната рецепта, която ще пробуди сетивата ви по неподправен начин. 

Продукти:
½ тиква
40 г краве масло
клонче розмарин
сол на вкус
100 г печени орехи

Приготвяне:
Почистете тиквата от кората и семките. Сложете я в тава, покрита с алуминиево фолио. Посолете тиквата и сложете върху нея клончето розмарин. Печете до омекване.
Отстранете розмарина и поставете горещата тиква в купа. Прибавете маслото и намачкайте на пюре. Гарнирйте с орехи.

Консумирайте специалитета самостоятелно или поднесен към печено месно блюдо.


Добър апетит!

Изберете магазин

Разгледай онлайн нашите промоционални брошури

Цените са валидни за периода на акцията или до изчерпване на наличностите. Всички цени са в лева с включен ДДС.
Advertisement