Кесийки от многолистно тесто с плодов пълнеж

Продукти за 12 броя:
6 тънки кори от многолистно тесто
150 г смесени сушени плодове
4 с.л. бренди
1 ябълка
30 г парченца джинджифил, напоен в сироп
50 г краве масло
30 г счукани орехи
1 ч.л. ситно настъргана лимонова кора
1с.л. пудра захар

Приготвяне:
За плънката сушените плодове се нарязват на ситно и се смесват в купа с брендито. Покриват се с кърпа и се оставят да киснат 1 час. Тавата се застила с хартия за печене. Ябълката се обелва, разрязва се на две половини, семенната част се отстранява и се настъргва на едро. Парченцата джинджифил се накълцват на ситно. Смесват се с ябълката, орехите и лимоновата кора и се добавят към накиснатите плодове. Оставят се за кратко да се напоят. Корите от многолистно тесто се нареждат  една върху друга на работната повърхност. Разрязват се на 6 части, за да се получат 36 квадрата. Върху всеки квадрат се нанася с кухненска четка тънък слой разтопено масло, като винаги се нареждат един върху друг по 3 квадрата. В средата на всеки пласт се слага по 1 с.л. от плънката. Ъглите се събират над плънката, а тестото леко се завърта. Кесийките се нареждат в тавата и се намазват с масло. Пекат се в предварително загрята до 200 градуса фурна 12-15 минути в предварително загрята фурна, докато станат златистожълти. Изваждат се и се поръсват с пудра захар. Сервират се топли с ванилов крем или разбита на твърд сняг сметана.