След като в профила на Селена Гомес в Инстаграм имаше кратко затишие от около седмица, което се случи точно след рождения й ден на 22 юли, певицата и актриса се появи пред феновете си в целия си блясък, за да разкаже какви ги върши напоследък.

Оказва се, че 28-годишната звезда има чисто нов дом, който й отнел време да го обзаведе и да се нанесе в него. Той се намира в Енсино, Калифорния и струва 5 милиона долара. За любопитните й фенове Селена показа част от него и разкри какво още е правила по време на социалната изолация.

 

 

„Нещата, които правих по време на карантината – настанявах се в новия си дом и вземах уроци по китара“, казва певицата, позирайки с музикалния инструмент под ръка.

Така с една снимка изпълнителката на „Rare” успя да обхване любимите си занимания, докато последователите й се чудеха къде се е загубила.

Снимката разкрива вкуса на певицата относно интериора и обзавеждането. Музиката присъства още веднъж в стаята, която изглежда като всекидневна, чрез пианото в цвят слонова кост. Стените са с тапети във флорални мотиви, а Селена е седнала на едното от две кресла с кадифена тапицерия.

 

 

Имотът в Калифорния беше закупен от Гомес по-рано тази година. Той има богата музикална история, заради което вероятно певицата се е спряла на него. Певецът Том Пети и тогавашната му съпруга първоначално са живели в друго имение в близост, когато всичко било опожарено през 1987 г. След това двойката проектира сегашното имение с 6 спални и 10 бани, като жената на Том продължава да живее в него и след развода им през 1996 г. Тя продава имота през 2015 г. Новият собственик отново се занимава с музика – известен музикален продуцент. Благодарение на последния факт къщата се сдобива със собствено звукозаписно студио.

Сред другите впечатляващи удобства на имота са стаята за масажи, фитнесзалата и винарската изба, както и открит басейн. Задният двор разполага с каменен навес и вградено барбекю.