В материала има продуктово позициониране

Работейки от дома си, е много важно да ни е удобно, да изпитваме вътрешна удовлетвореност от офис кътчето, което имаме и сме продуктивни в него. Освен финкционално то може да изглежда стилно, уютно и декорирано в цветове, които да пасват на темперамента ни. Това е гаранция, че там наистина ще се чувстваме добре, докато работим, провеждаме конферентни връзки, качваме продукти в онлайна магазина си, пишем статии и управляваме Фейсбук страници и си гледаме децата. Следващите снимки са реални офис пространства в домовете на наши приятели и читатели. Споделяме ги за вдъхновение.

Ето някои акценти от специалната ни галерия (цък в началото на материала):

Почти като Карлсон, само че Ирина, дизайнер на бижута в pipilota.com, която може да работи и на покрива. Изглежда опасно красиво. Вярваме, че Ирина се грижи за себе си, както и за разкошния творчески кът, който си е създала. Ако предпочитате нещо по-меко и сигурно за седене, хвърлете едно око на тези меки, ергономични пуфове DIHULT.

Когато правя бижута, мога да работя дори от покрива, казва дизайнерката Ирина Памятних и снимката й определено ни вдъхновява

Яна Шантанова е маркетинг специалист към брандовете kreo.bg и outfit.bg, а отскоро и майка на прекрасна малка госпожица. По принцип Яна работи от дома и затова държи да й е красиво, изчистено и удобно, но "имам и любимо външно пространство за отмора, което винаги е цветно", допълва тя. Най-удобните мебели за градината са сгъваемите, защото лесно се изваждат и прибират, ако времето ни изненада. SALTHOLMEN e сет от малка кръгла масичка с два стола, които лесно може да изнесете в градината още при първото галещо слънце.  

Любимо място за отмора на двора. Снимка: Яна Шантанова

Емилиана Павлова, мама Еми, пък е изключително креативна и сръчна. Как хитро може да усвоите малкото пространство на детската стая, което съвместява и работния офис, вижте в галерията, а тук се насладете на чудната палатка, която тя е ушила за дъщеричката си Кристияна:

Мама Еми е креативна и сръчна - ушила е палатка за Криси, а вътре доволно са се намърдали чудни възглавнички, каквито можете да открите в ИКЕА
Снимка: Емилиана Павлова

Когато родители и малчугани са вкъщи, в никакъв случай не бива да  пренебрегват детските игри заедно. Нашата редакторка Росица Николова често измисля забавни занимания за дъщеричката си - да  превържат крака на плюшено куче, на криеница с бухала или пък йога карти. Рисуването (в ИКЕА има чуденси боички MALA) развива креативността на малчуганите, а на родителите може да подейства успокояващо след тежък работен ден.

Игрите, заедно с малчуганите, не бива да се пропускат - на светло в детската стая. Бюро и плюшени играчки от ИКЕА
Снимка: Росица Николова

  • 6 перфектни предложения какво да правите с останалите сварени яйца
  • 5 традиционни ястия за Лазаровден и Цветница
  • 3 лесни техники за боядисване на яйца
  • 5+1 съвета как да задържим храната, с която сме се запасили, свежа за по-дълго
  • Мусаката на Григор Димитров без заливка
  • Как да си направим майонеза от варени яйца (ВИДЕО)
  • Съветите на експерта: как да запазим марулите и спанака по-дълго време?
  • Ladyzone те предизвиква: снимай се с най-хубавите си токчета у дома. Някои вече го направиха (СНИМКИ)
  • Грим за сини очи - стъпка по стъпка (ВИДЕО)
  • Как е изглеждала Шакира преди 30 години? (СНИМКА)