Градината е малкият оазис за душата на всеки дом. Независимо колко е голяма, зеленината и цветята в нея създават настроение и истински празник и наслада за душата. А е доказано, че заниманията в градината намаляват натрупалия се стрес в края на деня.

След дъждовния период синоптиците обещават повече слънце, така че спокойно можем да изкараме за по-дълго време и градинските мебели. Ако ви се струват поовехтели или избледнели от слънцето, минаването им с лак прави чудеса. Няколко часа работа и ще изглеждат като нови.

Снимка: iStock

Алтернативен вариант е да изберете нов цвят и така гарантирано ще вкарате повече настроение. 

Снимка: iStock

Хубавото на този вид дейности е, че можете да включите в тях цялото семейство, та дори и приятели, които ще се радват да прекарват после време с вас през топлите вечери в градината. 

За децата пък, дали ще садят, копаят, берат или просто ще се пръскат с вода, винаги е приключение. В същото време неусетно ще им подскажете как да се грижат за природата и красотата около тях.

Снимка: iStock

За да поддържате двора си - независимо малък или голям, чист и свеж, може да се снабдите и с водоструйка. Изключително полезен уред, бихме казали мултифункционален. С него можете да измиете не само плочките в градината, но да лъснете до блясък колата, а защо да не освежите и килимите. Да не говорим, че вече има и модели, които свързват водоструйката чрез Bluetooth към смартфона ви.

Снимка: iStock


Удоволствието да имате своя малък оазис остава изцяло за вас.