Лятото на Дичо е повече от интересно и със сигурност лишено от всякаква скука. Певецът е споделял, че обича да си почива на каравана на къмпинг „Градина“, но този път го намираме в Созопол. Може би, защото курортният град е в непосредствена близост до любимото му място през лятото.

От снимките, които сподели, виждаме, че се наслаждава на компанията на двете си дъщери – 5-годишната Ариел, която кара тротинетка и новородената Тина, която вероятно спинка сладко в количката.

Наблизо не се вижда единствено половинката на Дичо и майка на двете госпожици – Карина. Най-вероятната причина за това е, че тя стои зад фотоапарата. Някой все пак трябва да запечатва прекрасните семейни моменти, нали?

А когато мама Карина застава пред обектива става наистина приказно. Тази красива снимка от фотосесия сподели тя преди 2 седмици.

Дичо е споделял, че обича да прекарва летата си със семейството на собствена каравана на къмпинг „Градина“. Там той дори отглежда домати, краставици и чушки.

През лятото музикантът има над 30 участия, но успява да ги съчетае и с почивка. "Нямам свободни петък и събота, чак съм притеснен, че не мога да си гледам малкото дете." Припомняме, че Дичо стана татко за втори път на 12 юни, когато се роди втората му дъщеричка Тина. Кака й Ариел навърши 5 годинки през март.