Новият епизод на „Бригада Нов дом“ тази събота (30 март) от 20:00 ч. ще срещне зрителите на bTV с още едно многодетно семейство – това на Цвети и Коце. Те са щастлива двойка, чиято любов е била наградена с осем деца. Шест от тях са три двойки близнаци, а често при семейството остава и синът на Коце от предишен брак, с когото децата в къщата стават общо девет.

Най-голямата сестра Емили е на 12 години и с удоволствие посвещава детството си в грижи за по-малките си братчета и сестриче, и в помощ на родителите си.

Историята на многолюдното семейство ще развълнува Мария Силвестър и момчетата от бригадата и ще ги накара да погледнат с друго око на израза „пълна къща“.

Влизайки във веселия дом, който прилича на истинска детска градина, те ще осъзнаят колко трудно и отговорно е да се гледат толкова много деца. Майсторите ще направят всичко по силите си, за да обновят дома им и да улеснят поне малко живота на децата и техните родители. 

Наред с ремонта, екипът на „Бригада Нов дом“ ще направи изключителен сантиментален подарък на цялото семейство - красиво и шумно кръщене за седем от децата, които още не са кръстени.

Техен кръстник ще стане кметът, който е дългогодишен приятел на семейството и също се включва от сърце в ремонта. Мария пък на своя глава ще се впусне в едно от най-големите приключения, които е имала досега – да гледа сама всичките деца цял един следобед, за да могат щастливите родители да се порадват на малко време заедно.

„Това е едно от най-екстремните неща, които съм правила“, ще признае с усмивка и умора тя в края на деня.

На финала на епизода, по традиция следва и най-сладката част.

Това е пристигането на семейството и „издаването на обекта“.

Цвети и Коце ще бъдат силно развълнувани от пълната промяна на къщата си и ще благодарят от сърце на бригадата, а майката дори ще получи специална изненада, за която зрителите ще разберат в събота вечерта по bTV.

„Когато видя тези искрени емоции в хората се чувствам добре. Значи, че сме си свършили работата, както трябва“, гордо ще заяви Калин Евтимов преди бригадата да се запъти към следващия ремонт.