През февруари едно от най-обичаните предавания в ефира на bTV „Бригада Нов дом“ се завръща с нов сезон, изпълнен с трогателни моменти и силни емоции. В предстоящите епизоди на любимото предаване до обичаната водеща Мария Силвестър застава бригада, ръководена от един от най-колоритните участници във „Фермата“ 8 - Калин Евтимов.  

„В 13-те епизода на сезона имахме сблъсък с тежки истории, но и с вдъхновяващи хора, които се борят понякога с болести, не само с финансови проблеми. Различното този път е, че майсторите от бригадата присъстват, когато хората виждат преобразеното си жилище“, сподели водещата на предаването „Бригада Нов дом“ Мария Силвестър в „Преди обед“. 

„Много ви благодаря, че ми сбъднахте мечтата“, не крие вълнението си участничка в предаването, чийто живот е бил променен след намесата на бригадата.

„Цял живот ще благодаря на бригадата и на Мария за това, което направиха за нас“, признава друга участничка в тийзъра на новия сезон на "Бригада Нов дом".

„Нашето предаване влиза в домовете на хората и затова спряхме снимките по време на пандемията. Сега се завръщаме с нова бригада и други новости - като кемперът, с който пътуваме из цяла България. Той бе наш офис и спасение в студените дни“, поясни Мария Силвестър.

„Направихме много мащабни ремонти и работихме здраво, защото бяхме мотивирани да направим хората щастливи. С Мария добре се сработихме. Харесвам чувството й за хумор, но не знаех дали е само за пред камера. Впоследствие се оказа, че не мога да й смогна на хумора. Много добър екип направихме и усетихме емоциите на предаването, магията да видиш реакцията на хората. Накрая винаги забравяхме колко сме уморени“, каза Калин.

Калин Евтимов е един от най-запомнящите се участници във „Фермата 8: Мостът на времето“. Съвсем скоро ще имаме възможност отново да го гледаме на малкия екран, защото той застава начело на изцяло новата бригада в предаването, което сбъдва мечти и връща усмивки. Ето какво не знаете за Калин: