Вече ви запознахме с новата цветна и грабваща вниманието продукция на "Дисни" и "Пиксар" - "Напред". И няма да ви изненадаме, ако кажем, че най-хубавото тепърва предстои. Доказателство за това е новият, още по-впечатляващ трейлър на необикновената анимация, който успява едновременно да разкрие повече от интересния сюжет и да предизвика още по-силно любопитство към всичко, което ни очаква.

След като двамата братя елфи разбират, че обичаният им баща им е завещал нещо необикновено, идва време той да бъде разгадан и използван по предназначение.

Великото пътешествие в търсене на истини и нови хоризонти започва, а магическият подарък ще бъде водеща сила. За да им служи обаче и да сбъдне мечтата им поне за малко да се срещнат с баща си, симпатичните елфи трябва да се научат да контролират силата на мистериозното наследство. 

Опитите, с които успяват да върнат баща си само… наполовина и изненадващите препятствия, с които се сблъскват по пътя към истината, показват на двамата смелчаци, че първо трябва силно да повярват.

Режисьор и сценарист на "Напред" е Дан Сканлън ("Колите"), а продуцент е Кори Рей. Това е и екипът, който стои зад Университет за таласъми. Музиката е на Джеф Дана ("Добрият динозавър") и Михаел Дана ("Животът на Пи").

Необичайният свят в новата приключенска анимация "Напред" ще ни зарази с положителна енергия, усмивки и много хубави емоции точно на 6 март само в кината на 2D и 3D. Гледайте трейлър с български субтитри във видеото по-горе.