Комикът Джими Кимъл от една седмица прави предаването си "На живо с Джими Кимъл" от вкъщи заради коронавируса. Въпреки социалната дистанция той успява да се "среща" онлайн със звезди, за да провежда забавните си интервюта, с които предаването му е известно.

Тази седмица водещият проведе онлайн интервю с актрисата Кортни Кокс, която е най-известна с участието си в сериала “Приятели”.

Като се има предвид колко успешен беше “Приятели”, и че това по всяка вероятност ще остане най-важната роля на Кокс, човек би очаквал тя да го помни до най-малката подробност, но очевидно не е така. Кимъл беше приготвил бърза игра, в която се включи и братовчед му - голям почитател на “Приятели”. Двамата трябваше да се опитват да отговорят на въпроси за сериала, всички свързани с героинята на Кортни Кокс, като например кой е водил сватбата ѝ с Чандлър, с кого е била първата ѝ целувка, на колко години се е научила да познава часовника и кой уринира върху крака ѝ в епизода с медузата. Кортни Кокс не успя да си спомни нито едно от тези неща, които са задължително знание за всеки фен на сериала (отговорите са: Джоуи; брат ѝ Рос; 13; Чандлър).

“Паметта ми е толкова лоша, че дори не помня да съм била в сериала”, оправда се тя. “Помня, разбира се, че обичах всички там и много се забавлявах. Помня отделни моменти. Бях там, но не помня епизодите.”

Кортни Кокс и Дженифър Анистън
Снимка: Getty Images

Това няма да зарадва феновете на сериала, който вече над 25 години остава най-гледаната и най-обичана ситуационна комедия на всички времена. Повторенията на епизодите от телевизиите по света и гледането му от потребители на стрийминг платформите носят по около 20 милиона долара годишно на актьорите и доста повече на създателите.

Добрата новина е, че Кортни Кокс се е амбицирала да изгледа целия сериал преди специалния епизод, в който ще се събере с останалите актьори. И изглежда ще има време за това, тъй като заради пандемията от коронавирус снимките на епизода бяха отложени.