Една от най-известните звездни двойки - Ким Кардашиян и Кание Уест, е пред развод. Модната дизайнерка с арменски корени е подала молба за развод и той ще се случи по взаимно съгласие, пише "Пийпъл". Двамата били обсъдили подробности около предбрачния си договор и са стигнали до споразумение. 

Риалити звездата и рап изпълнителят имат 4 деца. До раздялата им се стига след бурен период за двойката, след който те се оказаха на ръба на развода миналото лято. Решиха да продължат заедно заради децата и прекарваха много време заедно. Но явно това не е помогнало.

"Те просто не са на едно и също мнение по отношение на тяхното бъдеще като семейство", казва източник на "Пийпъл".  

Напрежение във връзката внесоха и публичните прояви на Кание Уест, когато той реши да се включи в изборите за президент на САЩ. В този период той разкри доста лична информация за семейството и брака си чрез постове в Туитър.

Според Ройтерс Кание Уест е похарчил около 6 млн. долара собствени пари за кампанията си. Певецът наистина успя да се регистрира като кандидат-президент в няколко щата. 

Ядосаната Кардашиан отрази диагнозата на съпруга си - биполярно разстройство, в пост в социалните мрежи и помоли феновете да проявят "състрадание" в "сложната" ситуация.