"Най-любимата ми снимка е от първата годинка на моя син!" Надежда Вишева показа снимка на бащата на сина си във видео поредицата ни "Твоите 5 в Инстаграм". Първите стъпки по пясъка на плажа в Гърция са любим и незабравим момент за участничката в "Ергенът".

Профилът на Надежда в социалната мрежа има над 49 000 последователи. Често дамата, стигнала до финала на "Ергенът", споделя снимки от своето любимо хоби - рисуването. Близките й могат да я видят вкъщи с удобни дрехи, боса и с множество четки и бои около нея. 

Последната работна позиция на Надежда е била в областта на човешките ресурси. Новият й бизнес пък е свързан с красотата. Но тя признава, че рисуването остава едно от любимите й занимания. 

Снимка: Евгений Милов

Сред нещата, които обича, са и пътуванията и разходките сред природата. Заради брака си прекарва много години в Гърция, но местата, които най-много обича са в България. Вижте къде може да я срещнете на разходка из страната във видеото. 

В романтичното риалити Надежда не се показа като конфликтна личност, а по-скоро като спокойна и романтична. Но адреналиновите спортове са в кръвта й. Има си и любим, който практикува през зимата и признава, че се справя "горе-долу добре".

"Дупето ми всеки сезон е доста синьо!" - през смях коментира тя.

Любимата й снимка от това хоби вижте във видеото. 

Снимка: Евгений Милов

Поне 2 или 3 пъти в седмицата Надежда спортува. Затова и във фийда й може да бъдат забелязани снимки от спортната зала. Признава, че здравословният начин на живот също е нещо, което се опитва да поддържа, доколкото й позволява ежедневието.

 

Гледайте цялото видео в поредицата "Твоите 5 в Инстаграм".  

Подкаста с Надежда Вишева може да видите тук. 

Както и най-хубавите й моменти от романтичното риалити.