Гледате пълната със съдове мивка и освен неприятно усещане, това не създава друго чувство у вас? Или пък просто подреждате чинии и чаши в миялната машина... но неприятното чувство остава. 

Биляна Савова не само е превърнала миенето на съдове във вид медитация, но и всеки път е благодарна, че някой си е оставил използваната чаша, за да може именно тя да я измие. 

Звучи ви невероятно, нали? Току-що си казахте "Да, бе, да!"

Ако е така - непременно изгледайте видеото! 

Снимка: Евгений Милов

"На мен ми е една от най-любимите практики - миенето на чинии с осъзнаване и гладенето с осъзнаване. Усмихвам се, мислено благодаря на всеки, който е поставил чашата, чинията, чинията, вилицата в мивката, за да ми даде няколко минути да тренирам осъзнаване. Какво е осъзнаване? Да правиш нещо на 100% - с цялото си съзнание."

Преди години Биляна Савова е диагностицирана с множествена склероза.

40 дни след като чува новината от лекаря си, вече лети за Индия. Какво и дава това, защо вече не се страхува от смъртта и как помага на други хора с тежки медицински диагнози - гледайте в подкаста ни "Малки разговори". 

При едно от пътуванията си до Индия, решава да обръсне косата си.

Как е изглеждала без коса и кои са другите й любими снимки в инстаграм, тя ни разказва във видео рубриката "Твоите 5 в Инстаграм". 

Още интересно видео съдържание гледайте на LADYZONETV