Снощи Георги Гергинов отпадна от “Фермата“. 41-годишният строител и ресторантьор от Севлиево се контузи тежко по време на извънредния елиминационен дуел с Кирил и се наложи да влезе в болница.

„Всичко е наред, раните заздравяват. На арената бе много дъждовно и кално. Маратонките ми бяха с гладка подметка затова реших да играя с кубинките. Те обаче събраха кал, а и ръкавиците бяха мокри. По време на битката не усетих болка заради адреналина, само леко замайване“ – сподели Георги в студиото на „Преди обед“.

Той призна, че е бил леко подготвен за новината, че ще трябва да напусне „Фермата“.

„Сутринта лекарите ми казаха, че почти няма шанс да продължа. Не ме е яд, но съм леко тъжен, че отпаднах малко преди финала. Щях да победя Кирил, бях отслабнал с 20 кг и в отлична форма. Виждах се на финал с Пламен или Любо“ – поясни Жоро, за когото фаворити за победата са Ваня и Стефан.

Относно големите пререкания между Ваня и Кирил той коментира, че Кико малко е прекалил, но и Ваня не му е останала длъжна.

„Да, Ваня не е от най-работливите, мудна е, но Теди например работи доста по-малко от нея. Теди не е влизала в обора, не е мила съдове… Кирил се ядосва на Ваня не толкова заради липсата й на активност, а заради поведението й“ – сподели Жоро, за когото въпреки всичко Ваня е гладиатор.

Той коментира, че не мрази Живка, а просто е минал в отбранителен режим заради неправилния й подход. За него тя също е потенциален финалист.

На въпроса какво би променил, ако сега влезе във „Фермата“, той отговори така:
„Нямаше да си мълча толкова много. Щях да съм по-строг и по-истински, защото някои хора имат нужда да се приземят. На Ваня бих пожелал да е по-малко реваншист, а на Кико да е по-смирен, няма как всички да са идеални. На Живка бих пожелал да си следва стратегията.“

Към разговора в „Преди обед“ се присъедини и семейството на Георги.

„Той си е победител за нас“ – коментира съпругата му Розалия.

Семейството прекарва 18 години в Белгия и двете им деца – Ерик и Ребека, са родени там.

„Едно лято си бяхме дошли тук и родителите ми взеха решение да продължим живота си в България. Беше малко неочаквано“ – сподели Ерик.

„В Белгия бяхме устроени, имахме ресторант, но някак си мястото беше изчерпано за нас. Когато станеш на 40, трябва да вземеш решение къде искаш да продължиш живота си“ – поясни Георги.

Ребека, която сега е в 11-ти клас, сподели, че тук училището е по-трудно, особено математиката, а учителите са по-агресивни.

„Във „Фермата“ познах себе си, научих се да приемам хората каквито са. Разбрах, че наистина семейството е всичко. Планирам скоро да издам стихосбирката си“ – обобщи Георги.