Бети и Ники – легендарните наставници на героите от втория, третия и четвъртия сезони на приключението "Фермата", отпразнуваха вероятно най-хубавия си Никулден досега.

Снимка: Личен архив

Двете им внучета близнаци, които се родиха през октомври и досега бяха при другите баба и дядо в Самоков, се прибраха в Хасково точно за празника.

„Фермерчетата се прибраха. Това е най-добрият подарък“ – сподели Бети пред LadyZone.bg.

Снимка: Личен архив

Празникът е много емоционален и защото за едното внуче това е първи имен ден. Момченцето бе кръстено на дядо си Николай, а момиченцето се казва Мадлен по името на другата си баба, „за да има баланс“ – както ни поясни Бети преди месец.

Снимка: Личен архив

„Тази година шаранът не е пълнен, а пържен, защото децата така го предпочитат. Имаме и див лаврак, уловен от наши приятели край Атина. Огромен е, сигурно е по-голям от бебетата“ – разказа ни Бети, смеейки се.

Снимка: Личен архив

Преди време семейството създаде първата сертифицирана кланица за телешко био месо. В средата на октомври те гостуваха на участниците в настоящия сезон на „Фермата“ и им подариха от тяхната Съчанлийска луканка, кръстена на село Съчанлъ в Беломорска Тракия, откъдето е родът на Николай.

Бети и Ники имат четири деца. Петя, която наскоро стана майка, се грижи за онлайн магазина. Синът им Димитър учи ветеринарна медицина в Стара Загора и през уикендите се прибира в стопанството, за да помага в работата. Другите две деца на легендарните наставници – Калина и Александра, са в 8-ми клас и учат в Езиковата гимназия в Хасково.

 

Снимка: Личен архив