Преди десетина дни писахме, че легендарните наставници на героите от втория, третия и четвъртия сезони на приключението "Фермата" си имат внучета близнаци. Тогава обаче едното бебе все още бе в „Майчин дом“, тъй като изискването за изписване е да бъде с тегло поне 2,1 кг. Сега вече и двете деца са у дома. В момента младото семейство е в Самоков, откъдето е младият татко Даниел.

„Отидох в Самоков, за да гледам малкия Николайчо, докато дъщеря ми Петя и Даниел са в София, за да вземат Мадлен. Тя се роди 1,840 кг и трябваше да изчакаме, докато наддаде. При изписването е била 2,220 кг“ – сподели Бети специално за LadyZone.bg.

Бети с внучетата Николай и Мадлен
Снимка: Личен архив

Тя допълни, че таткото много помага в грижите за бебетата и се справя чудесно.

Щастливите родители Петя и Даниел
Снимка: Личен архив

Днес Бети се прибира в Хасково, където я чака работа и около честването на 160 години от построяването на храм „Св. Архангел Михаил“.

„Трябва да помагам за чистенето и в подготовката на програмата. На празника, 8 ноември, ще уча децата как се прави обреден хляб“ – поясни тя.

За съжаление, нейният съпруг Николай все още не е виждал внучетата си, тъй като се грижи за кравите край язовир Белмекен.

„Животните са на свободна паша и много се разпиляват из планината, но след седмица и кравите, и внучетата ще се приберат на село и тогава всички ще сме заедно, дай боже! Чакам този момент с огромно нетърпение!“ – сподели Бети пред LadyZone.bg.

Днес тя бе в София за кратко, за да посети фермерския пазар до Министерство на земеделието, където всяка сряда човек може да си закупи от био продуктите на тяхната ферма. Любопитен факт е, че там ще бъдете обслужени от участничката в четвъртия сезон на „Фермата“ Христина Харалампиева.

Повече за внучетата на Бети и Ники вижте тук: