Живка Ролева гостува в „Тази сутрин“, за да сподели как се чувства след спечелването на голямата награда от 100 000 лева.

„Емоциите вече започнаха да ме поотпускат. Още през втората седмица знаех, че ще стигна до финала. Увереност ми даде това, че опознах останалите участници и имах стратегия. Пътят до финала обаче бе с много остри завои, понякога с обратен вираж. Подхлъзвах се, понякога изгубвах посоката и бях на кръстопът“, коментира Живка, която от години работи в Австрия като шофьор на камион.

Тя призна, че понякога е проявявала слабост и се е отпускала. Например с Лора, която бе от другия лагер, но като човек е „много миличка“.

„Много е трудно 3 месеца постоянно да играеш, стресът е голям. Стратегията ми бе през първата седмица да открия кой е най-силният мъж, да вляза в конфликт с него и да победя. Тъй като събитията бяха динамични, стратегията я определях най-много за текущия ден“, поясни 39-годишната дама от Казанлък, която е гледала всички сезони на „Фермата“ и няма изпуснат епизод.

Според нея досега в риалитито е липсвал играч, който да играе играта. Живка е убедена, че жените са по-адаптивни и по-упорити, като резултатите на българските спортисти на последните олимпийски игри го доказват.

Победителката планира да се завърне в България и вероятно отново ще работи като шофьор на камион.

Празниците тя ще прекара на село при своите свекър и свекърва.

А какво сподели Мартина няколко часа по-късно в "Преди обед" - вижте тук.