Мартина Чанева сподели в „Преди обед“ как се чувства след края на „Фермата“.

„Свалих тежкия товар, олекна ми. От зрителския вот е очевидно, че хората харесват играчите и не подкрепят работещите, истинските, даващите от себе си. Гласуването беше категорично и знаех, че ще е такова, защото в излъчените епизоди не бяха показани някои неща за мен. Липсва многото работа, липсва обединението. Не съм била Сивия кардинал, не съм играла роля“ – коментира 40-годишната софиянка.

Тя е съгласна с определението „пчелата майка“, защото през цялото време се е грижила за храната и менюто във „Фермата“, но не и с дефиницията „Кръстникът“.

„Бях представена в лоша светлина и по-малко от хубавата част – забавната, грижовната Мартина. Някъде по средата на играта се усетих, че трябва да играя, да пазя собствения си гръб и да спазваме тактика с хората, с които се харесваме и искаме заедно да стигнем до финала. Във „Фермата“ излязох от зоната си комфорт, положих много труд, не се правих на жертва и не интригантствах“ – сподели собственичката на студио за красота.

Тя добави, че не е завъртала никого около себе си.

„Аз съм цветен човек, атрактивна. Хората искат да общуват с мен, защото съм харизматична и бързо ги допускам до себе си. Нося добро. Аутсайдерите, които не намериха общо помежду си, направиха другия лагер“ – каза Мартина.

Тя получава дълги и много истински писма от майки с деца, които й споделят, че виждат в нея себе си. Малка част от писмата са негативни.

„Публиката не обича смелите и директните хора. От „Фермата“ излизам по-смирена и с гордо вдигната глава“ – обобщи Мартина, която има две дъщери – на 16 и 7 години. Тя се омъжва още на 19. Първият й брак продължава 3 години, а вторият – пет.

„Смела съм и узаконявам връзките си“ – така тя коментира личния си живот.

От 13 години Мартина има връзка с оператора Тодор, който се присъедини към разговора в студиото.

„Гордея се с нейното участие във „Фермата“. Тя от 2-3 години искаше да участва в риалитито, но се въздържаше. През първия един месец не фигурираше в играта, което за мен беше доста разочароващо, но играта си е игра. Има си сценарий, така да се каже“ – сподели Тодор.

„Отслабнал е, станал е по-хубав!“ – допълни Мартина и показа в студиото своя патентован продукт чорапи с подметка.

„Искам да поздравя Живка в национален ефир, защото това явно не е било отбелязано. Тя игра страхотно играта си!“ – каза Мартина на финала на разговора. 

Какво сподели Живка няколко часа по-рано в предаването "Тази сутрин" - вижте тук: