Участниците във „Фермата“ все още живеят под знака на тайната бележка, която Пламен изпрати на Теди. С това той не само наруши забраната за тайна комуникация, но и премина граница, която е неприемлива за омъжената Теди.

Пламен получи индивидуално наказание да спи пет вечери сам в метоха, а груповото наказание за фермерите се изрази в ограничаване на провизиите.

В тази атмосфера Мартина, Ивайло, Теди и Лора обсъдиха случилото се край печката в кухнята.

Снимка: bTV Media Group

Мартина:
Пламен е плаващ компонент, самостоятелен. Той е нарцис. В началото и на мен ми влезе, обаче аз съм джаста-праста и дан, дан, дан на няколко пъти го отрязах. С мен удари на камък. После ми каза, че се бил базикал.

Снимка: bTV Media Group

Следващата жена беше Теодора. Отношенията между двамата са едностранни. Със сигурност тя не е разбрала. Иначе щеше да се държи по друг начин с него. Тя е фея.

Снимка: bTV Media Group


Ивайло:
Пламен търси внимание. Има необходимост да му се обръща внимание. Женско внимание. За да бъдеш център на внимание, ти трябва да имаш качества. Можеш да застанеш под светлините на прожектора, но за да се задържиш там, се искат качества.

Снимка: bTV Media Group


Три дни е близък с Мартина, после три дни с Лори, после три дни с Теди… На 32 години няма момчета, има мъже. Ако на 32 си момче, значи имаш проблеми в живота.

Снимка: bTV Media Group


Мартина:
Ако има още една жена тук, към която да пристъпи, би го направил. Би минал границите по същия начин. Той е себелюбец, нарцис и егоист. Ние с Теди имаме семейства и сме свикнали да обгрижваме. Той търси тази грижа.

Снимка: bTV Media Group


Пламен не е имал много връзки. Единствената му сериозна връзка е била с омъжена жена. Някъде около година, година и половина. Сам ми призна в разговор.

 

Смятате ли, че Теди не е разбрала по-специалното отношение на Пламен към нея?

Целия епизод можете да гледате тук. А това е видео визитката на Пламен: