Габриела Иванова е само на 11 години, но вече е пяла на сцената на Софийската филхармония, правила е записи за БНР и е участвала няколко клавирни конкурса. От една година Габи живее в Дъблин и посещава Школа по Бродуей към Gaiety Theatre.

С певеца Вензи (VenZy) ги запознават общи приятели, които забелязали таланта на малката Габи. След първата си срещата с Габи хип хоп изпълнителят написва песента “С мен и теб” за нея. 

“Тя беше изключителен професионалист. Някои колеги даже не са толкова професионални, колкото тя е. Знае перфектно какво иска, упражнява се, поема инициатива. Песента беше готова доста по-отдавна, но тя искаше да положи време и усилия, за да я отработи и да може да я изпълнява на живо”, разказва Вензи за съвместната си работа с Габи. 

Песента печели първа награда на конкурса “Вярвай, искай, можеш” в Банкя. 

Като съвсем малка е обичала да слуша детски песни и да си припява.  “Много исках да пея и самата музика ми беше в сърцето” споделя Габи в предаването "Преди обед".

Родителите й в началото са приемали пеенето просто като хоби, но Габи подхожда сериозно към музиката. Първо пее в детския хор в Пим-пам, а по-късно започва да се занимава с народно пеене при Нели Андреева. “Реших, че е красиво да се изразяваш с българската музика.”

Свободното си време младата певица обича да прекарва с приятелите си. В Ирландия намира нови приятели от различни националности, но не забравя и приятелите си в България, с които си говорят онлайн и играят заедно видеоигри.