Всяка сутрин Виктор Стоянов от "Ергенът" закусва с протеинов шейк, в който смесва овесени ядки и фъстъчено масло. Изпива го в колата си, на път за фитнес залата, в която работи.

Когато бил дете обаче, имал друга любима закуска - бухтички със смокиново сладко. За детството си разказва подробно в "Тази събота".

Баба му поръсвала любимите бихтички с пудра захар, а с по-големия си брат буквално се състезавали кой ще изяде повече. Виктор и до днес си приготвя тези бухти, но с малки разлики. Използва овесено брашно и пропуска захарта.  

Дициплината в храненето е нещо много важно, за да поддържа добрата си форма. Здравословният шейк,с който започва деня, му стига за 2-3 часа. След това отново огладнява.

За детските си години си спомня най-вече с вкуса на свободата.

Снимка: Евгений Милов

Разказва, че с приятелите си много обичали да обикалят центъра на града, като често се возели на автобусите гратис. Връщали се късно вечер и имали свобода през целия ден. Сега обаче не може да си представя да има дете и да го пусне по този начин. 

По време на снимките на "Ергенът" преживява много неща за първи път. Споделя, че на моменти е бил много объркан и не знаел какво точно чувства. 

Колко силна е любовта му зависи от това каква точно е любовта.

Не помни кое е било най–смелото нещо, което е правил, когато е бил истински влюбен. Знае обаче какво е било най-глупавото, а именно - да спори с баща си. Признава, че когато човек е влюбен, говори и прави неща, които по принцип не би.

Безграничната си любов обаче дава на един човек - своята майка. Тя именно го подкрепя за решението да влезе в предаването. 

Все още не издава дали живее сам, или вече е обвързан. Дали някоя дама е завладяла сърцето му, ще видим в "Ергенът", който започва на 19 февруари в ефира на bTV. 

Цялото предаване гледайте на btvplus.bg.